reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Star Dzis zatestowalam, tylko dlatego ze impreza „ostatkowa” mi się szykuje;) a ze kocham wino:p i ostatnio kupiłam 2 testy, to stwierdziłam ze może mi coś rozjaśni sytuacje wcześniej...ale wyszła biel. Jestem 3 dni przed @ wiec różnie to chyba jeszcze może być, choć bardziej się nastawiam ze jednak to nie ten cykl:(

A u nas wszystko wraca do normy :) mężowi przeszło chyba faktycznie czymś się stresowala. :) a ja czekam na @ chociaż uważam że przyjdzie ok14. 03 bo uważam, że mam teraz owulacje i odstawilam luteine. Jeśli @ nie przyjdzie przez weekend zacznę brać od poniedzislku:) miłego dnia dziewczyny ❤️

Ostatnia edycja:
@Takaja123 no widzisz a tak się bałaś ze coś się dzieje :) To jesteś kolejna której cykl wariuje.

A ja mam dzisiaj znowu! jakiegoś doła. Najgorsze ze mam teraz dni płodne i powinnam myśleć pozytywnie ale jakoś ciągle mam w głowie ze po co się starać skoro na pewno znowu nie wyjdzie. I Znowu ten nasz dom. Powinnam sie cieszyć ze go budujemy a ja ciągle myślę ze po co on dla naszej dwójki...

@Takaja123 no widzisz a tak się bałaś ze coś się dzieje :) To jesteś kolejna której cykl wariuje.

A ja mam dzisiaj znowu! jakiegoś doła. Najgorsze ze mam teraz dni płodne i powinnam myśleć pozytywnie ale jakoś ciągle mam w głowie ze po co się starać skoro na pewno znowu nie wyjdzie. I Znowu ten nasz dom. Powinnam sie cieszyć ze go budujemy a ja ciągle myślę ze po co on dla naszej dwójki...
Chyba jestem największą pesymistka na grupie

@annkow111 każda z nas tu miewa gorsze dni, doły. Wcale nie jesteś największą pesymistka :) kochana głową do góry, cyc do przodu i cieszyć się sobą z mężem :) nie martw się na zaś, jeśli nie ten cykl to następny aż się uda :) ściskam ❤️

reklama
Do góry