reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 czuje się normalnie, ale dwa razy już straciłam w 12 tc bez żadnych objawów i dlatego świruje..
dziękuje Ci za słowa pocieszenia:* spróbuje się ogarnąć. Choć sama wiesz, ze łatwo nie jest.. Ty tez się trzymaj, wiem, ze zbliżasz się do tego nieszczęsnego tygodnia. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i Twoje dzieciaczki. :)

@Takaja123 chyba tak zrobię, poczekam na mojego M i poproszę go żeby ze mną pojechał.. dziękuje :*

reklama
@justyndziuk jesli ja bym tak czuła to ma pewno dla własnego spokoju pojechałam na IP. Wizytę masz dopiero za tydzień a do tego czasu to chyba zwariujesz z nerwów. Ale na pewno wszystko jest dobrze i tylko panikujesz i za to trzymam kciuki :)

@justyndziuk na pewno wszystko jest dobrze ale jedz żeby mieć pewność i spokojnie poczekasz do wizyty. Trzymam kciuki i daj znać po ❤️

Dziewczyny mam pytanie w jakich odstępach czasowych bralyscie luteine?

@justyndziuk na pewno wszystko jest dobrze ale jedz żeby mieć pewność i spokojnie poczekasz do wizyty. Trzymam kciuki i daj znać po [emoji3590]

Dziewczyny mam pytanie w jakich odstępach czasowych bralyscie luteine?
@Takaja123 nie slyszalam nawet o takich ;p A to w ciąży można? Spróbuje sie poratować burakiem ugotowanym, cukru mi nie wywala więc może coś wymyślę;)

Ja biorę rano i wieczorem czyt. Jak wstanę i jak się okapie ;p to mniej więcej wychodzi 9 i 21 A jak brałam jeszcze popołudniu to brałam jak mi się przypomniało czyli 13-15
Jak mam wizytę u gin i chce wymaz to często biorę po i np wtedy biorę 14 i 22. Więc wiele ci nie pomogłam ;p ale generalnie myślę że tak co te 12h to jest ok.

@justyndziuk zawsze można powiedzieć, że coś się boli i podjechać, ale skoro nic nie dolega to.... wiesz ja wiem.ze może moje myślenie byłoglupie, al jak mnie nic nie bolało (A takich momentów było malo) i myślałam sobie, że a pewnie coś się dzieje... to wtedy bronilam się tym, że nawet jak coś się właśnie stało to i tak mi nie pomoga... I po co mam psuć sobie tydzień szczęścia... no ale to ja... a ja nie jestem normalna ;) choć takie myślenie ppwstrzymywalo mnie właśnie przed jezdzeniem na IP co chwilę.
I wiem co czujesz , bo ja pojechałam na IP z delikatnym plamieniem A okazało się że nie mam szyjki, pęcherz w pochwie i będę rodzić... także no... wiem , że czy są objawy czy ich nie ma różne rzeczy się dzieją. Przytulam mocno, łącze się w stresie z Tobą i jakoś damy radę;*

@Takaja123 oczywiście, że testowałam ;p ale biel, a nawet nie biel bo skurczybyka przelalam :D @kb.karola90 daj znać od razu po wizycie.. @Oczekujaca123 , a tam olać wyprawkę, ona ma ci sprawiać ma przyjemność nie stres...co do żelaza o jabłku też słyszalam. Podobno konina (!?) Jest rewelacyjna. A tak to wątróbka, szpinak itp.

@Takaja123 oczywiście, że testowałam ;p ale biel, a nawet nie biel bo skurczybyka przelalam :D @kb.karola90 daj znać od razu po wizycie.. @Oczekujaca123 , a tam olać wyprawkę, ona ma ci sprawiać ma przyjemność nie stres...co do żelaza o jabłku też słyszalam. Podobno konina (!?) Jest rewelacyjna. A tak to wątróbka, szpinak itp.
Haha :D

Nie jem mięsa.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] no, ale dopytywalam czy anemia może być od.tego i lekarz mi.powiedzial, że nie , bo nie jem już z 3 lata A w pierwszej ciąży nie miałam takiego problemu , więc jest Po prostu anemia bo jest... odetchnelam z ulgą, bo nie dałabym rady zjeść mięsa:(

@Takaja123 dopiero 2,3 marca. Ale ja jestem porąbana i już robię testy, które nie mają szans nic pokazać. Ale robię to z dystansem. A ty kiedy, chyba podobnie?

Napisałam do mojej gin, ze się martwię i kazała mi przyjechać na kontrole. Cieszę się, ze jest na każde zawołanie chociaż pewnie niedługo będzie miała mnie dość i mojego panikowania. Dam znać po wizycie.
Jesteście nieocenione [emoji173]️ całuje!

reklama
Do góry