Oczekująca ♡♡♡ spokojnie. Dacie rady! To walka o każdy dzień. Proponowali wam.sterydy na płuca?Ja juz po. Przywiezli mnie kolo 11. Boli jak cholera... krwawie.... i generalnie czuje sie jak go..wno...
Standardowo wpadlam tam w histerię.. ehhh
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Polozne mowily zw sie udalo. Zapytam lekarza na obchodzie. Bd co prawda inny, ale moze bd wiedzisl co i jak. Ten moj ma zabiegi jeszcze a potem gdzies leci od razu na uczelnie
Oczekujaca123
Dzis 20t1d.... wiwc nikt nic nie proponujeOczekująca ♡♡♡ spokojnie. Dacie rady! To walka o każdy dzień. Proponowali wam.sterydy na płuca?
Oczekujaca123
Min. 3 dni... choc ja byn chciala juz do konca a bynajnniej do 30tc kiedy zrobi sie troche bezpieczniej...Będzie dobrze! Musisz przetrwać. Ile będą cię jeszcze trzymać w szpitalu?
Najlepszy efekt jest ok 27-28tc ale wcześniej też podają z tym ze wtedy trzeba powtarzać. Lepiej się czujesz?Dzis 20t1d.... wiwc nikt nic nie proponuje
Jivka
Moderator
@Oczekujaca123 najważniejsze że się udało [emoji3590]
Oczekujaca123
Tak lepiej. Nadal dosc sporo krwiawie ale juz tak nie rozpiera mnie. Zaprzyjaznilam sie z basenem/kaczka.... no coz jest na 4 na sali ale kazds kiedys ponoc to przeszla i nie mialam wyboru... choc pietwsza proba wywolala u mnie wiekszy bol brzucha placz i histerię ze ja wytrzymam do rana... boze... oni za niedlugo przeniosa mnie na oddzial dla wariatow....Najlepszy efekt jest ok 27-28tc ale wcześniej też podają z tym ze wtedy trzeba powtarzać. Lepiej się czujesz?
Tu podaja dziewczyna sterydy w 4 dawkach... hmmm i to jednorazowo...
@coco07 dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że to nic poważnego i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie w tym miesiącu. Chodź, że to pierwszy miesiąc próby po stracie. Staram się brać to wszystko na chłodno ale ciężko jest. Emocje biorą górę. Z jednej strony obawy a z drugiej chęć aby mieć dziecko. Zwariować można
W 27tc miałam w 3 dawkach dzień po dniu, a tak oddział psychiatryczny to dobre porównanie dla nasTak lepiej. Nadal dosc sporo krwiawie ale juz tak nie rozpiera mnie. Zaprzyjaznilam sie z basenem/kaczka.... no coz jest na 4 na sali ale kazds kiedys ponoc to przeszla i nie mialam wyboru... choc pietwsza proba wywolala u mnie wiekszy bol brzucha placz i histerię ze ja wytrzymam do rana... boze... oni za niedlugo przeniosa mnie na oddzial dla wariatow....
reklama
kb.karola90
Ja dostałam sterydy w 4 dawkach co 12h. Dobrze ze udało Ci się skorzystać z podsuwacza bo z tym leczeniem chodzi o to ze jak się wstanie to szyjka nie jest przyzwyczajona do szwu i może pobudzić macice do skurczy, tak mi to jakoś tłumaczyli. Także proszę grzecznie leżeć i wcinac kinder bueno, możesz nawet popijać picolo boli jeszcze? Mi pomogła jedna kroplowka z paracetamolem a później to już tak lekko bolało ze nie widziałam potrzeby żeby coś brać.Tak lepiej. Nadal dosc sporo krwiawie ale juz tak nie rozpiera mnie. Zaprzyjaznilam sie z basenem/kaczka.... no coz jest na 4 na sali ale kazds kiedys ponoc to przeszla i nie mialam wyboru... choc pietwsza proba wywolala u mnie wiekszy bol brzucha placz i histerię ze ja wytrzymam do rana... boze... oni za niedlugo przeniosa mnie na oddzial dla wariatow....