reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Polozne mowily zw sie udalo. Zapytam lekarza na obchodzie. Bd co prawda inny, ale moze bd wiedzisl co i jak. Ten moj ma zabiegi jeszcze a potem gdzies leci od razu na uczelnie

Najlepszy efekt jest ok 27-28tc ale wcześniej też podają z tym ze wtedy trzeba powtarzać. Lepiej się czujesz?
Tak lepiej. Nadal dosc sporo krwiawie ale juz tak nie rozpiera mnie. Zaprzyjaznilam sie z basenem/kaczka.... no coz jest na 4 na sali ale kazds kiedys ponoc to przeszla i nie mialam wyboru... choc pietwsza proba wywolala u mnie wiekszy bol brzucha placz i histerię ze ja wytrzymam do rana... boze... oni za niedlugo przeniosa mnie na oddzial dla wariatow....
Tu podaja dziewczyna sterydy w 4 dawkach... hmmm i to jednorazowo...

@coco07 dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że to nic poważnego i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie w tym miesiącu. Chodź, że to pierwszy miesiąc próby po stracie. Staram się brać to wszystko na chłodno ale ciężko jest. Emocje biorą górę. Z jednej strony obawy a z drugiej chęć aby mieć dziecko. Zwariować można

Tak lepiej. Nadal dosc sporo krwiawie ale juz tak nie rozpiera mnie. Zaprzyjaznilam sie z basenem/kaczka.... no coz jest na 4 na sali ale kazds kiedys ponoc to przeszla i nie mialam wyboru... choc pietwsza proba wywolala u mnie wiekszy bol brzucha placz i histerię ze ja wytrzymam do rana... boze... oni za niedlugo przeniosa mnie na oddzial dla wariatow....
W 27tc miałam w 3 dawkach dzień po dniu, a tak oddział psychiatryczny to dobre porównanie dla nas :)

reklama
Ja dostałam sterydy w 4 dawkach co 12h. Dobrze ze udało Ci się skorzystać z podsuwacza bo z tym leczeniem chodzi o to ze jak się wstanie to szyjka nie jest przyzwyczajona do szwu i może pobudzić macice do skurczy, tak mi to jakoś tłumaczyli. Także proszę grzecznie leżeć i wcinac kinder bueno, możesz nawet popijać picolo :D boli jeszcze? Mi pomogła jedna kroplowka z paracetamolem a później to już tak lekko bolało ze nie widziałam potrzeby żeby coś brać.

Do góry