reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

u mnie dzisiaj 24 dc. Ciągle doszukuje się oznak ciąży i chyba sama siebie oszukuje i znowu robię niepotrzebna nadzieję...
u mnie tez 24 dc. I mam tak samo ale nie daje sie zwariowac i czekam do niedzieli mam nadzieje ze miesiączka nie przyjdzie.A ty ile jeszcze czekać musisz na miesiączke?

reklama
Dziewczyny dzis bede miec szew. Blagam o kciuki modlitwy co tylko sie da !!! Posiew jest czysty !!!
W sensie hodowalo sie.... wyhodowala sie bardzo duza ilosc natrualnej flory fizjologicznej anwet lekarz w szoku zr mam jej tam tak duzo..
Boje sie... ! Oby bylo dobrze
Trzymam kciuki za Ciebie i bobasy [emoji8] będzie już teraz tylko lepiej

reklama
Ja juz po. Przywiezli mnie kolo 11. Boli jak cholera... krwawie.... i generalnie czuje sie jak go..wno...
Standardowo wpadlam tam w histerię.. :( ehhh
Kochana teraz już będzie z górki :) dadzą Ci coś przeciwbólowego i w razie czego przeciwkrwotocznego. Bierzesz leki na rozrzedzenie krwi i pewnie stąd krwawienie. Ja jak byłam po szwie to jak zadzwoniłam do Narzeczonego to tak wyłam ze szczęście ze on w ogóle nie mógł mnie zrozumieć i biedny sie zestresował ze jednak mi nie założyli.

Do góry