@Dagmarka1991 trzymam kciuki za ll. U mnie zwykle @ przychodziła jeszcze podczas brania luteiny I zawsze miałam dylemat czy brać jeszcze lutkę ten jeden dwa dni czy odstawiać? No I zawsze odstawiałam, choć nie wiem czy słusznie. Jak to u Ciebie wyglądało?
reklama
Paulina97
Fanka BB :)
Dlaczego tak dlugo?!To jest moj 2 cykl po poronieniu i zaczelismy starania. Fizycznie na dole wszystko okej.Wiec moja gin stwierdzila ze jak psychicznie tez dobrze to nie ma przeciwskazan i mam brac witaminy ciazowe.Dzisiaj jest 6 dzien po owulacji (wiem bo temp wzrosla wtedy plus zawsze kuje mnie jajnik...tak samo bylo w tamtej ciąży ) a dzisiaj znoku mnie kuje brzuch i piersi mnie delikatnie bola[emoji4]mam nadzieje ze to implantacja. 8 dni do okresu zostało a za 9 testuje jesli @ nie przyjdzie [emoji1696]Ja dziś pierwszy okres po poronieniu. Lekarz zalecał czekać do kwietnia ale tak mnie kusi żeby zacząć starania już w tym cyklu.eh....
Katarzyna21st
Witam
Ja w następnym tygodniu wybieram się do gina na kontrolną wizytę po cc, zobaczymy jak się sprawy mają.
Jeszcze nie dostałam @ i trochę się martwię.niby 5 tydzień dopiero minął,ale chciałabym żeby tam już się normowało,niech lekarz obejrzy.
tak pragnie się teraz dzidziusia , ale trzeba na to spokojnie poczekać.tylko ta myśl,że kiedyś jeszcze może się uda trzyma mnie żeby się nie załamać i jeszcze nasze forum te posty że komuś się udało i ma się lepiej, doczekał się wreszcie swojego szczęścia, dają mi dużo wiary na lepszą przyszłość
Gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za tych którzy się starają.
Zobaczymy kiedy lekarz da zielone światełko.oby jak najszybciej.
Ja w następnym tygodniu wybieram się do gina na kontrolną wizytę po cc, zobaczymy jak się sprawy mają.
Jeszcze nie dostałam @ i trochę się martwię.niby 5 tydzień dopiero minął,ale chciałabym żeby tam już się normowało,niech lekarz obejrzy.
tak pragnie się teraz dzidziusia , ale trzeba na to spokojnie poczekać.tylko ta myśl,że kiedyś jeszcze może się uda trzyma mnie żeby się nie załamać i jeszcze nasze forum te posty że komuś się udało i ma się lepiej, doczekał się wreszcie swojego szczęścia, dają mi dużo wiary na lepszą przyszłość
Gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za tych którzy się starają.
Zobaczymy kiedy lekarz da zielone światełko.oby jak najszybciej.
Takaja123
@Paula919191 jeśli wszystko jest zagojone i Ty psychicznie czujesz się gotowa to nie ma na co czekac tylko trzeba działać
roki_1991
@Dagmarka1991 trzymam kciuki za ll. U mnie zwykle @ przychodziła jeszcze podczas brania luteiny I zawsze miałam dylemat czy brać jeszcze lutkę ten jeden dwa dni czy odstawiać? No I zawsze odstawiałam, choć nie wiem czy słusznie. Jak to u Ciebie wyglądało?
Słusznie odstawialas branie progesteronu w 1 fazie cyklu to zły pomysł
Jivka
Moderator
@Paula919191 też myśleć że długo, ja po poronieniu w 19tc dostałam zgodę po drugiej @ [emoji4] Aktualnie czekam na czwartą... Jak organizm będzie gotowy to sam zaskoczy [emoji4]
Zgodzę się z dziewczynami. Jeśli jesteś gotowa psychicznie na nowe starania a tam jest wszystko ładnie wygojone to może warto. Nigdy nie wiadomo czy się uda za pierwszy razem. Wiem po swoim doświadczeniu za mną 2 cykle i nie udane. Teraz 3 cykl i tutaj już podchodzę na spokojnie bo teraz może znów nie wyjść bo będzie za późno tak więc głowa do góry.
Paula919191
Chyba zrobię tak jak mówicie, ale narazie bez żadnego spięcia że musi się udać za pierwszym cyklem,bez pilnowania dni płodnych, czyli po prostu nie będziemy uważać. A po kolejnej @ to już konkretne starania
1
183785
Gość
Niestety pojawiła się żywa krew, ale bardzo mało. Myślałam, że luteina podtrzyma ewentualną ciążę, a nie spowoduje krwawienie w 8 dniu jej brania. Mam ten cykl traktować jako 23 dni? Traktować to krwawienie jako okres i robić badania zalecone przez ginekolog? Nie wiem, co mam robić.@Dagmarka1991 trzymam kciuki za ll. U mnie zwykle @ przychodziła jeszcze podczas brania luteiny I zawsze miałam dylemat czy brać jeszcze lutkę ten jeden dwa dni czy odstawiać? No I zawsze odstawiałam, choć nie wiem czy słusznie. Jak to u Ciebie wyglądało?
reklama
Lu_cy
Może zobacz jak się rozwinie sytuacja, jak będzie dużo krwi to ja bym to traktowała jako okres. A w którym dc masz wykonać?Niestety pojawiła się żywa krew, ale bardzo mało. Myślałam, że luteina podtrzyma ewentualną ciążę, a nie spowoduje krwawienie w 8 dniu jej brania. Mam ten cykl traktować jako 23 dni? Traktować to krwawienie jako okres i robić badania zalecone przez ginekolog? Nie wiem, co mam robić.