1
183785
Gość
3-5 dzień cyklu. Mam powtórkę badań. Luteiny już nie brać?Może zobacz jak się rozwinie sytuacja, jak będzie dużo krwi to ja bym to traktowała jako okres. A w którym dc masz wykonać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3-5 dzień cyklu. Mam powtórkę badań. Luteiny już nie brać?Może zobacz jak się rozwinie sytuacja, jak będzie dużo krwi to ja bym to traktowała jako okres. A w którym dc masz wykonać?
Myślę że nie, jak jest żywa krew w 23dc to bym odstawiła3-5 dzień cyklu. Mam powtórkę badań. Luteiny już nie brać?
Ta luteina psuje mi cykl. Zauważyłam to. Najpierw miałam 2 x 1 luteinę. Zmniejszyła mi na 1 x 1 luteinę. I tak jest to samo. Krwawienie powinno przyjść po odstawieniu, a nie w trakcie. Nie wiem, czemu tak jest. Przecież okres przychodzi, jak spada progesteron, a nie, jak się go przyjmuje i stężenie jest wysokie, nie rozumiem tego.Myślę że nie, jak jest żywa krew w 23dc to bym odstawiła
Może powinnaś się skonsultować z innym lekarzem? Ja bym dla własnego spokoju tak zrobiłaTa luteina psuje mi cykl. Zauważyłam to. Najpierw miałam 2 x 1 luteinę. Zmniejszyła mi na 1 x 1 luteinę. I tak jest to samo. Krwawienie powinno przyjść po odstawieniu, a nie w trakcie. Nie wiem, czemu tak jest. Przecież okres przychodzi, jak spada progesteron, a nie, jak się go przyjmuje i stężenie jest wysokie, nie rozumiem tego.
Chyba zrobię tak jak mówicie, ale narazie bez żadnego spięcia że musi się udać za pierwszym cyklem,bez pilnowania dni płodnych, czyli po prostu nie będziemy uważać. A po kolejnej @ to już konkretne starania
Ta luteina psuje mi cykl. Zauważyłam to. Najpierw miałam 2 x 1 luteinę. Zmniejszyła mi na 1 x 1 luteinę. I tak jest to samo. Krwawienie powinno przyjść po odstawieniu, a nie w trakcie. Nie wiem, czemu tak jest. Przecież okres przychodzi, jak spada progesteron, a nie, jak się go przyjmuje i stężenie jest wysokie, nie rozumiem tego.
Bez zmian. Kroplowka z magnezem we wlewie ciaglym@Dagmarka1991 doskonale Cię rozumiem. Jest tak jak piszą dziewczyny, przy luteinie niestety @może przyjść. Jeżeli to jest tylko jakieś nieduże plamienie to chyba poczekałabym, aż się rozkręci I ten dzień traktowała jako 1dc. Wiem jednak, że Twoje cykle ostatnio były przedziwne, więc może warto też skonsultować to, mimo wszystko, z ginem. Wiem, że masz problem z prolaktyną, jak to teraz wygląda? Niestety ona też potrafi wprowadzić niezły zamęt.
@Oczekujaca123 jak sytuacja?