reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiem tak też mi się ten pomysł nie podoba że jedzie. Tylko jak my się poznaliśmy to on pracował za granicą we Francji i widywalismy 3 razy w roku. Potem zjechał na czas jaki ale pracował w Polsce na delegacjach. No i nadszedł czas był trochę w domu i wsiadł na tiry na rok. Zakończył pracę i zaczęły się starania
No i półtora roku minęło zaszłam ale straciłam. Teraz jedzie narazie tylko na 2.5 miesiąca. Bardzo nie jestem zadowolona ale duży wkład daliśmy w firmę która można powiedzieć że stanąłem w miejscu. Dlatego jedzie aby trochę odbić i nadrobić.
Chociaż jakby nie pojechał i został to by nie było źle. Ale on chce mieć coś swojego i dlatego chce ulepszyć trochę firmę. Poświęcam się ale nie na długo na wiosnę i wakacje będę chciała aby wracał bo mi lata lecą i coraz gorzej będzie z zajściem.
@Takaja123 a za Ciebie trzymam mocno kciuki aby ta beta rosla

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny u mnie po tej luteinie coś się ruszyło. Po dwóch tabletkach zaczęła się @ niedawno wzięłam trzecia także może się rozkręci bo na razie ubogo. Cieszę się, że @ przyszła bo już się bałam, że ciąża pozamaciczna czy coś. Mimo to dziękuję Wam za kciuki :) od dziś zaczęłam brać olej z wiesiołka i 8.02 wizyta o ile będę już po @. I kolejny cykl starań :)

Dziewczyny u mnie po tej luteinie coś się ruszyło. Po dwóch tabletkach zaczęła się @ niedawno wzięłam trzecia także może się rozkręci bo na razie ubogo. Cieszę się, że @ przyszła bo już się bałam, że ciąża pozamaciczna czy coś. Mimo to dziękuję Wam za kciuki :) od dziś zaczęłam brać olej z wiesiołka i 8.02 wizyta o ile będę już po @. I kolejny cykl starań :)
Ja miałam też ubogo po luteinie. Mam nadzieję, że nie będziesz miała rozchwiania hormonalnego. Sprawdź podstawy.

U mnie nadal cisza.... wczoraj biel dziś biel i @ brak. Mialam dostac 30-31 Ale może jakieś opóźnienie i przyjdzie dziś w nocy... trzymam kciuki za Twój kolejny cykl starań [emoji173][emoji173]

reklama
@Dzoana88 dziękuję na pewno kiedyś się uda :) zamierzam cieszyć się tym co mam i myśleć pozytywnie bo zalamywanie się i myślenie o tym, że lata lecą i że zblizalby się termin porodu nic nie zmienia. Trzeba patrzeć przed siebie, a nie stać w miejscu. :)
A jeśli mogę wiedzieć przypomnij mi który jesteś rocznik ? Bo ja 88... I staram się o pierwsze dziecko... wczesniej jakoś nie czułam potrzeby i myslalam ze to takie łatwe itp... I wyszło jak wyszło.. A teraz troszkę się martwię...

Do góry