reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A więc tak dziewczyny dzisiaj obecnie 25 dc. Od owulacji jak można ja tak nazwać czyli od zastrzyku minęło 11 dni. Więc wydaje mi się że za wczesnie zrobilam test a minus tego wszystkiego stawiam na owulacje z prawego jajnika.
Nie nastawilam się na ciążę bo za łatwo by mi poszło.
I zobaczycie że wytrzymam do 6.02. Testów nie kupuje. Jeśli @ nie przyjdzie wtedy będę się martwiła o test :) wszystko wam powiem 7 lutego.
A dzisiaj planuje z moim M miły wieczór.

reklama
A więc tak dziewczyny dzisiaj obecnie 25 dc. Od owulacji jak można ja tak nazwać czyli od zastrzyku minęło 11 dni. Więc wydaje mi się że za wczesnie zrobilam test a minus tego wszystkiego stawiam na owulacje z prawego jajnika.
Nie nastawilam się na ciążę bo za łatwo by mi poszło.
I zobaczycie że wytrzymam do 6.02. Testów nie kupuje. Jeśli @ nie przyjdzie wtedy będę się martwiła o test :) wszystko wam powiem 7 lutego.
A dzisiaj planuje z moim M miły wieczór.
Ja teraz otworzyłam Twoje testy na laptopie. Jest kreska jak bum.

@Malaga00 bardzo mi przykro. Głowa do góry kochana, przytulam mocno.
@annkow111 witaj wśród nas. Faktycznie długo każą Ci czekać ze staraniami skoro obeszło się bez zabiegu.
@martakratka a co u Ciebie? Jak się macie?
Mamy się świetnie, dziękuję :) Rosniemy i pozdrawiamy wszystkie wirtualne cioteczki :) Która przejęła mój brzuch ??? ;)

Załączniki

• 20190128_181226.jpg
    20190128_181226.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 106
@martakratka mały cudowny. Zakochałam się.
Dziewczynyki powiedzcie proszę, dziś 5dc,dopiero zakupiłam castagnusa, zacząć brać, czy darować sobie I zacząć od przyszłego cyklu (którego mam nadzieję nie do czekam). Mślicie, że może zaszkodzić od 5dc,tzn coś namieszać? Ryzykować czy nie? Nie mam w tym doświadczenia.

U mnie coś chyba rusza z @ liczę, że jutto będzie, a jak nie to zrobię betę jak podpowiadacie:) dziś z mężem urzadzilismy sobie wojnę na Śnieżki jak dzieci

@gosia100 pamiętam o Tobie, kciuki zacisniete z całych sil❤️

reklama
Kochane witam ponownie te nowe jak i dawne kolezanki , w kwietniu 2018 roku poronilam i od tamtej pory balam sie poruszac temat ale teraz dzieje sie cos dziwnego @ spoznia sie juz 6 dni testy negatywne , nie wiem co sie dzieje cxy ktoras z was tak miala ??? Zastanawiam sie czy jest sens isc na Bete doradzcie prosze bo wariuje

Do góry