reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 dzięki słonko, mam nadzieję, że jeszcze mam trochę czasu na to aby zajść w ciążę :) Testy owu zamówione, jutro będę mieć, tabsy, witaminki, wszystko jest, w piątek gin, także ruszam do boju. Poczułam przypływ energii, mam nadzieję, że wystarczy mi na dłużej.

reklama
@natala95 ciągnęło mnie w jajnikach i myślałam może, że ciąża ale dwa testy negatywne. Liczę, że jutto pojawi się @. Okaże się. Ja lekarza mam dopiero na 8.02 więc podobnie. Może zatestuje jeszcze

@gosia100 super wieści! Cieszę się bardzo i trzymam dalej kciuki za Was ❤️

Ostatnia edycja:
Melduje sie po wizycie. Jest ok!!! Jest serduszko 122/min. Dzidzius ma 8mm wg usg 6t5d czyli tak jak wg OM. Dostalam globulki (bo odczuwam pieczenie czasami) no i kolejna wizyta dopiero 20 lutego.
Super gratulacje ! [emoji7]Teraz możesz sie zrelaksować i przede wszystkim nie denerwować sie.

@natala95 ciągnęło mnie w jajnikach i myślałam może, że ciąża ale dwa testy negatywne. Liczę, że jutto pojawi się @. Okaże się. Ja lekarza mam dopiero na 8.02 więc podobnie. Może zatestuje jeszcze

@gosia100 super wieści! Cieszę się bardzo i trzymam dalej kciuki za Was [emoji3590]
U mnie dalej @ brak ... Chyba skocze na ta bete jak zaprowadze synka do szkoly

reklama
Do góry