reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 dzięki słonko, mam nadzieję, że jeszcze mam trochę czasu na to aby zajść w ciążę :) Testy owu zamówione, jutro będę mieć, tabsy, witaminki, wszystko jest, w piątek gin, także ruszam do boju. Poczułam przypływ energii, mam nadzieję, że wystarczy mi na dłużej.

reklama
@natala95 ciągnęło mnie w jajnikach i myślałam może, że ciąża ale dwa testy negatywne. Liczę, że jutto pojawi się @. Okaże się. Ja lekarza mam dopiero na 8.02 więc podobnie. Może zatestuje jeszcze

@gosia100 super wieści! Cieszę się bardzo i trzymam dalej kciuki za Was ❤️

Ostatnia edycja:
Melduje sie po wizycie. Jest ok!!! Jest serduszko 122/min. Dzidzius ma 8mm wg usg 6t5d czyli tak jak wg OM. Dostalam globulki (bo odczuwam pieczenie czasami) no i kolejna wizyta dopiero 20 lutego.
Super gratulacje ! [emoji7]Teraz możesz sie zrelaksować i przede wszystkim nie denerwować sie.

@natala95 ciągnęło mnie w jajnikach i myślałam może, że ciąża ale dwa testy negatywne. Liczę, że jutto pojawi się @. Okaże się. Ja lekarza mam dopiero na 8.02 więc podobnie. Może zatestuje jeszcze

@gosia100 super wieści! Cieszę się bardzo i trzymam dalej kciuki za Was [emoji3590]
U mnie dalej @ brak ... Chyba skocze na ta bete jak zaprowadze synka do szkoly

reklama
Do góry