reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hmmm marzenko ja to tak bardziej tradycyjnie czyli zwykla kawa parzona i 2 lyzeczki cukru
aga_irlandia
no tak...ale ja tam lubie tak w domku byc....zawsze jakos dorabialam ale nie bylo to kosztem domu i dzieci....no w zeszlym roku pracowalam w hotelu na caly etat...to byla masakra....3 miechy popracowalam i zie zwolnilam jak mi dysk w kregoslupie wypadl...hehhe....
aga_irlandia
ja zawsze pije kawe czy w ciazy czy nie heheh...choc ostatnia ciaza niestety nie dala mi pic heheh...jak tylko wypilam to wymiotowalam hehheh....ja nie bardzo lubie rozpuszczalna bo jakos tak mi kawe nie smakuje heheh ale to kwestia przyzwyczajenia...choc smakuje mi nescafe 3 w 1...
aga_irlandia
no to faktycznie lepsza praca....
no tak pies na dworzu 15 min z synem połaził i co ? przyszła i zrobiła na gazete ech
aga ale masz fajnie ze bedziesz miała ładna kuchnie moj M prowadzi firme meblarska a ja jeszcze jestem na nie wykonczonej kuchni szok
aga ale masz fajnie ze bedziesz miała ładna kuchnie moj M prowadzi firme meblarska a ja jeszcze jestem na nie wykonczonej kuchni szok
magdalenka38
Fanka BB :)
Marlena zazdraszczam takiego zwolnienia
Jeżeli o kawie mowa to to co ja pijam nazywam mlekiem z kawą. Pół szklanki wody, pół mleka, 2 łyżeczki fruktozy i 1 łyżeczka kawy bezkofeinowej lub ricore Pyszny kawowy napój.
Właśnie przez podczytywanie lekko przypaliłam kapustkę -grrr
Jeżeli o kawie mowa to to co ja pijam nazywam mlekiem z kawą. Pół szklanki wody, pół mleka, 2 łyżeczki fruktozy i 1 łyżeczka kawy bezkofeinowej lub ricore Pyszny kawowy napój.
Właśnie przez podczytywanie lekko przypaliłam kapustkę -grrr
reklama