reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
iznowu mnie tak glowa cmi.....tyle spokoju mialam ateraz znow to samo....coraz czesciej glowa mnie boli...hmmm...moze od tego ze mam problemy ze spaniem...normalnie mecze sie niesamowicie...zasnac nie moge a jak juz zasne to i tak sie budze kilka razy...i suma sumarum wstaje bardziej zmeczona....

mi jedynie na głowe pomaga kawa z cytryna bo tabletek nie biore chyba ze juz naprawde pier...a dostaje
uciekam robic obiadek do napisania pozniej
a moze dzemka pomoze?

ech i znowu czegos brakuje do obiadu ...chyba kawke spije i jeszcze troszke posiedze w kompie...ide nastawic wode aga napijesz sie ze mna?

Melduję się...

Wstawiłam zupkę... robię krem z kapusty... pierwszy raz... zobaczymy co z tego wyjdzie...

Na temat bólu głowy wiele nie pomogę, miewam sporadycznie.

Zastanawiam się czy iść po następne zwolnienie... tak jeszcze 2 tygodnie bym w domku posiedziała;)

reklama
Witam dziewczynki:)
Ja poronilam dokladnie trzy miesiace temu. W tym miesiacu kupilam testy owulacyjne i prosze wczoraj mialam owu - zobaczymy :-), przytulanko bylo wiec moze sie uda.
Kochana dopoki nie sprobujesz nie bedziesz wiedziala. Dam wam znac co wyszlo. Jestem dobrej mysli;-):tak::-)

Do góry