reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
niusia ja wczesniej mialam tak ciasno jak w polsce bylismy ...tu mamy duuuzy dom....i bardzo sie z tego ciesze....nawet jeden pokoj stoi wolny...hahahah...tak zwany komputerowy hihihi....dziewczyny maja tam kompa....

fajnie mi sie też marzy mały domek ale to marzenie nie do spełnienia na chwile obcna :-(
jakaś senna jestem dzisiaj i zimno mi chyba pojde sie wykąpać to moze sie rozgrzeje troszke

no i ja juz po obiadku
niusia a u mnie pomalutku do przodu badanka prawie zrobione od wrzesnia zaczniemy staranka no moze pazdziernka
moja siostra urodziła wczesniaczka w 34 tyg ciazy duzy 2700 ale jak to wczesniaczek musiał pozostac trosazke w inkubatorku bo tracił ciepłote ciała pozniej miał problemy z oddychaniem i potrzebował tlenu od wczoraj jest juz bez maski i mam nadzieje tak jak mowi lekarz ze do poniedziałku bedzie w domciu

ja tez mam aneks wrr

reklama
marlena na oznaki ciazowe to chyba za szybko hihihi ja jestem ostatnio ciagle zmeczona nie wiem co sie dzieje do tego te bóle kregosłupa od poniedzialku wrrrr sypie sie na starość ahhaha mam wybuchy ciepła jak przy menopauzie nie wiem co sie dzieje z moim ciałem ahha ide do wanienki i poklikam z Wami pozniej :-)

Do góry