reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 robiliśmy badania genetyczne płodu, badania genetyczne sobie, czyli ja i mąż, na zespół antyfosfolipidowy, wszelkie badania krwi, została mi jeszcze teombofilia, ale gin nie kazała mi na razie robić..
i wie jaka mam grupę krwi, o ojca nie pytała, a ja ciagle w tym stresie zapominam jej powiedzieć :(

Pytanie z innej beczki. Wczoraj byłam na usg, pęcherzyk widać, ale jest pusty, wg OM wczoraj miałam 6+0tc. Możliwe, ze ciąża jest młodsza.. kazała mi się nie martwić na zapas i przyjść za tydzień na usg. W międzyczasie miałam zrobić bhcg. Dzisiaj wynik wyszedł 32 718,90,
18.01 robiłam miałam 1895,50..
W poniedziałek powtórzę, ale tak się denerwuje, czy zarodek się pojawi w pęcherzyku? W 6 tc chyba powinien już być? Pomocy[emoji45]
Na spokojnie, jest jeszcze dość wcześnie [emoji8] u mnie zarodeczek i serduszko było w 6 tygodniu i 6 dniu, ciąża też młodsza u mnie była. U każdej kobiety indywidualnie się pojawia, niektóre chyba nawet do 8 tygodnia czekają, na następnej wizycie napewno już się pokaże fasolcia [emoji8] trzymam kciuki!!!

reklama
@kb.karola90 powoli coś tam już zaczynam ogarniać :) teściowa szaleje szyjąc Ręczniczki, kocyki, rożki itp :) ubranek trochę mam od kolegi męża. Nawet pampersy, wkładki laktacyjne, maść na brodawki itp :) lista bardzo fajna, więc sobie ją przerobiłam na Excela i działam :) póki co chyba jednak nie będę kupować mebli bo mam w tym pokoju inne, ale muszę z nich męża wyprowadzić :D szafę muszę wynieść żeby mieć miejsce na łóżeczko i jakoś będzie.
A co do wagi to na pewno uspokaja
U nas pokój Antosia stoi zupełnie pusty i czeka na niego dlatego wszystko musimy kupić :) no i właśnie ekipa wyjechała do Ikei a mi jest bardzo przykro ze nie mogę sama zrobić zakupów dla Synka :(

@Takaja123 jak tam wygląda sytuacja z @ ? [emoji6] kciuki bola ale ciągle zaciskam [emoji4] Ja czekam do środy... No chyba że wcześniej przyjdzie @ [emoji6][emoji16] narazie dziwnie czuje wczoraj i dziś niby jajniki niby nie sama nie wiem trochę kluje troche ciągnie sama nie wiem może to zapowiedź @

@Malaga00 a jak tam u Ciebie? Robiłaś już betę? :) jak samopoczucie?
Jak nie dostanę @ to w poniedziałek [emoji17] Szczerze, tak sobie, nie wiem na co się nastawić jak na razie. Ale mam takie wahania nastrojów, że wszystko i wszyscy mnie wyprowadzają z równowagi, albo płacze, albo się denerwuję. [emoji38][emoji24] mam ochotę dosłownie kogoś udusić [emoji23] Wszystko mnie tak irytuję... Masakra.
To gorsze niż PMS... Właśnie jest 15dpo. I pierwszy raz tak długo utrzymują się objawy [emoji33] Piersi są tak spuchnięte, jajnik daje o sobie znać cały czas, ten z którego miałam owulację

@Takaja123 @Dzoana88 kciuki ciągle mam zaciśnięte za Was [emoji8]

@kb.karola90 28tydz cudownie [emoji3590] jeszcze troszeczkę i Antoś przyjdzie na świat w terminie!

@Oczekujaca123 musisz myśleć pozytywnie bo teraz jesteś pod stałą kontrolą, więc nawet jeśli coś się przyplącze to długo nie pozostanie i doczekasz szczęśliwie finału [emoji8]

A ja cóż... Odebralam wczoraj (w końcu) wyniki parwowirusa i mam już tylko przeciwciała, igm negatywny [emoji16][emoji16][emoji16]

@Takaja123 @Dzoana88 kciuki ciągle mam zaciśnięte za Was [emoji8]

@kb.karola90 28tydz cudownie [emoji3590] jeszcze troszeczkę i Antoś przyjdzie na świat w terminie!

@Oczekujaca123 musisz myśleć pozytywnie bo teraz jesteś pod stałą kontrolą, więc nawet jeśli coś się przyplącze to długo nie pozostanie i doczekasz szczęśliwie finału [emoji8]

A ja cóż... Odebralam wczoraj (w końcu) wyniki parwowirusa i mam już tylko przeciwciała, igm negatywny [emoji16][emoji16][emoji16]
Super kochana !
No i dzięki za kciukasy [emoji4] mi zostały 3 dni do @

reklama
@Malaga00 kochana teraz już na pewno będzie dobrze:) tylko znajdź dobrego lekarza, który zajmie się Tobą odpowiednio :* ile dni po robiłaś ten test?

@Jivka dzięki za kciuki tak mocno trzymacie, że @ boi splie przyjść :D

A Tak z innej beczki jakie macie pomysły na walentynki kolacja czy coś innego? :) szukam inspiracji:)

Do góry