reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Malaga00 sprobuj trivagin doustny. Dobrze sie sprawdza. To probiotyk ginekologiczny. Super dziala

@hona Helenka wazy juz 2060g. Probuja ja odlaczyc od wspomagania oddychania, ale nie radzi sobie. Ubieraja ja i pod kocem lezy w otwartym inkubatorze. Chcieliby, by juz wyszla z inkubatora. Ja za nia tesknie. Mam coraz mniej czasu by byc w szpitalu. Dzis szczepilismy Oskarka. On skonczyl w sobote roczek. Bardzo teskni za mama i mocno zeby go atakuja. I tak leci dzien za dniem, a ja nawet nie wiem kiedy. Troche marudze, ze zmeczenia...

Mam nadzieje, ze nas zaskoczysz kreseczkami. Oby sie udalo [emoji110][emoji110][emoji110]

Bardzo boję się robić bhcg, że za małe albo coś. Zrobię rano drugi test i zobaczę:)

Nie ważna jest tak na prawdę wartość bety tylko jej przyrost po 48h :) jeśli miewasz długie cykle, to ta kreska ma prawo taka być. Z resztą test testowi nie równy i te kreski są raz ciemniejsze raz jaśniejsze. Także idź na betę i będziesz mieć czarno na białym ;) kciuki

@hona kochana jak sytuacja? :*

@Destino cały czas o was myślę i cały czas wierzę, że kruszynka da radę i piękne zaskoczy wszystkich:* jesteś silna i dobrze o tym wiesz!!! A to że marudzisz jest zrozumiałe chociaż nawet marudzeniem bym tego nie nazwała ♡
Helenka jest śliczna:) małą dzielna wojowniczka :)

Dużo zdrówka dla Natusia, 100 lat na roczek :)

@Destino wybaczamy, chociaż nie uważam, żebyś marudziła. Jesteś wojowniczką, wierzę, że Helenka, z Twoim wsparciem, miłością I zaangażowaniem niedługo sama będzie oddychać. Życzę jeszcze więcej siły dla Ciebie I księżniczki.
@roki_1991 trudno powiedzieć jak sytuacja się przedstawia. Nie czuję się ani na ciążę ani na@. Nie wiem o Co chodzi. Ale jeżeli w nocy małpa nie zawita, a wcale jej nie wyglądam, to tak jak pisałam robię test.
Kurczę dziewczyny, powtórzę się, ale powiało optymizmem, tyle nowych dwóch kreseczek. Aż uśmiecham się Sama do siebie. Gratulacje dla wszystkich.

Szczerze to nie staramy się, ostatnio raczej nawet uważamy, no, ale zobaczymy co z tego wyjdzie:D po stracie 7 miesięcy.
Jak na razie wszystko zmierza ku dobremu i oby tak dalej ❤️

@Dzoana88 to widzę, że nie tylko ja mam problem z tą owulacja. Ale trzymam się tego, że niebawem i u nas niedługo pojawi się pozytywny test :) może ten cykl będzie Twój ❤️

reklama
Do góry