reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Odebrałam pierwsze wyniki i mam podwyższone tsh, niby w normie, bo 2,7 ale do starań i tak za wysokie. Przed ciąża miałam 0,9, myślicie ze to w ciąży tak podskoczyło i może jednak samo spadnie? Od zabiegu właśnie minął miesiąc...
To mi po zabiegu i poronieniu tsh też skoczyło i mam 2,4 może nawet już więcej i na razie zbijam [emoji53]

To mi po zabiegu i poronieniu tsh też skoczyło i mam 2,4 może nawet już więcej i na razie zbijam [emoji53]

Jak rozumiem jakimiś lekami? A przepisał je gin, czy byłaś tez u endokrynologa?

Na pewno pogadam z ginekologiem, wizytę mam 16.01 ale trochę mnie to martwi, bo przed ciąża wynik był o wiele niższy.

Jak rozumiem jakimiś lekami? A przepisał je gin, czy byłaś tez u endokrynologa?

Na pewno pogadam z ginekologiem, wizytę mam 16.01 ale trochę mnie to martwi, bo przed ciąża wynik był o wiele niższy.
Przyjmuję euthyrox 50 już od roku.
Chodzę do ginekologa endokrynologa. [emoji4]

@Kaśka00 tych dobrych ginow, co znaja sie na rzeczy, tzn sa w stanie prowadzic trudne ciaze jest niewielu. One zwykle nie sa zwyczajne. Zalezy kogo szukasz i gdzie, czego od takiego gina oczekujesz. Ja jestem z Krakowa

@monia_l Helenka wazy juz 1665g. Dzis moglam ja potrzymac. A jak sie ma? Kazdego dnia inaczej

@kaśka00 tych dobrych ginow, co znaja sie na rzeczy, tzn sa w stanie prowadzic trudne ciaze jest niewielu. One zwykle nie sa zwyczajne. Zalezy kogo szukasz i gdzie, czego od takiego gina oczekujesz. Ja jestem z Krakowa
@monia_I Helenka wazy juz 1665g. Dzis moglam ja potrzymac. A jak sie ma? Kazdego dnia inaczej
O to waga już ładniutka :) mam nadzieję że z każdym dniem jest coraz lepiej i że Helenka dzielnie walczy. Trzymam kciuki za malutką.

@Kaśka00 tych dobrych ginow, co znaja sie na rzeczy, tzn sa w stanie prowadzic trudne ciaze jest niewielu. One zwykle nie sa zwyczajne. Zalezy kogo szukasz i gdzie, czego od takiego gina oczekujesz. Ja jestem z Krakowa

@monia_l Helenka wazy juz 1665g. Dzis moglam ja potrzymac. A jak sie ma? Kazdego dnia inaczej
@takaja123 chcialabym zeby tak bylo ;)

@kb.karola90 kciuki ;*

@Destino :* obie jestescie mega silne

reklama
Aaa czyli 2w1 [emoji16] A staracie się, czy czekacie aż jeszcze spadnie?

No nic zobaczę w przyszlym tygodniu co mój doktorek na to i będę monitorować.
Niee my na razie nie kochana [emoji8] ja dopiero 2 miesiąc jestem po poronieniu więc na spokojnie, nie jestem gotowa psychicznie [emoji20] Podobno morfologia taka w kit u mnie więc na razie zaczynam przyjmować witaminy i wzmacniać organizm bo jestem osłabiona [emoji17]
Na razie staram się żeby wszystkie badania były w porządku, właśnie tarczyca itp

Do góry