reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękujemy [emoji8][emoji8]
Dotrzymuje słowa [emoji16] domowej roboty slodziutkie pyszota [emoji6]
20190107_212721.jpeg

reklama
Hej czytam was w miare na bierzaco jak moge ale za bardzo sie nie udzielam .. Co jakis czas tylko wcinam swoje 3 grosze [emoji23] trzymam kciuki za wszystkie staraczki i tule mamy aniolkow [emoji8]Ja mam ten segregator i polecam dla mnie fajny [emoji5]Przykro mi kochana mega mocno tule [emoji22] ne pozwul zeby uszlo to bez zadnej kary takie zaniedbanie Dobre nastawienie jest najwazniejsze ale nie zawsze pozwala na utrzymanie ciazy ...Ja Acard mialam zalecony caly cykl bez odstawiania I ja tu teraz sie nie zgodze ... Mam tylko mutacje 677 hetero co podobno ponad polowa populacji ja ma i co z tego ze ja ma jak na kazdego moze dzialac inaczej u mnie z pierwsza ciaza nie bylo tragedi ... Tylko gestoza u mnie a u coreczki niedotlenienie i zamartwica nie wiedzialam ze cos takiego jak MTHFR istnieje .... Pozniej 4 poronienia zdiagnozowanr poronienia nawykowe i masa badan zabiegow klikiniki genetyczne i wszystko idealnie tylko ta popularna mutacja jeszcze ta najslabsza ktos by sobie pomyslam .. W wyniku pod MTHFR mam napisane jasno od genetyka ze w moim przypadku ta mutacja doprowadza do tworzenia sie mini skrzepow i przez to dochodzi do poronien .. Ginekolog zalecil mi acard i clexane plus mase innych lekow ... Dzieki temu mam 15 miesieczna coreczke plus jestem w 19 tc [emoji173] takze kochane nie szufladkujmy tak do konca tego niby nic nie znaczacego MTHFR [emoji8][emoji8]
Ja właśnie i tym mówię. Ze nie można generalizowac . Ja nie mam mutacji a bez heparyny i acardu ciążę się nie utrzymywały. Mamy dzieci w tym samym wieku :-) moja Miśka też ma 15 miesięcy :-)

Ja właśnie i tym mówię. Ze nie można generalizowac . Ja nie mam mutacji a bez heparyny i acardu ciążę się nie utrzymywały. Mamy dzieci w tym samym wieku :-) moja Miśka też ma 15 miesięcy :-)
Z pazdziernika ?? Super [emoji173] pamietam jak czytalam Mame Ginekolog i szczerze wkurzylo mnie to jak zaszufladkowala wszystkich do jednego worka z MTHFR a kazdy przypadek jest indywidualny i wlasnie tak powinno sie do niego podchodzic a nie od razu sugerowac ze ltos sie uczepil MTHFR i wszystko na to zwala ...

Z pazdziernika ?? Super [emoji173] pamietam jak czytalam Mame Ginekolog i szczerze wkurzylo mnie to jak zaszufladkowala wszystkich do jednego worka z MTHFR a kazdy przypadek jest indywidualny i wlasnie tak powinno sie do niego podchodzic a nie od razu sugerowac ze ltos sie uczepil MTHFR i wszystko na to zwala ...
Nie z września ale blisko :-)

reklama
Do góry