reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No właśnie tego się nie zapytałam, bo bardziej mnie interesowało gdzie mogę blisko siebie pobrać :-) ale wydaje mi się że 4-5 dni. Ja sama pracuje w labie to przeważnie bakterie 48-72h rosną już z potwierdzeniem, nie wiem jak grzyby.
Ok dzieki , bo ja chyba tez bedw robic co 2gi raz w diagnostyce na miejscu , bo gin mi robi tak cos 7tyg a ja wole czesciej ;p
Teraz niby mialam tydz temu alr w szpitalu roznoe bywa.
.

Niestety już nie cieszę się nowym rokiem, bo jestem już starsza i coraz trudniej o dziecko...
Naszła mnie refleksja... Jestem tak naprawdę we wnętrzu wrakiem człowieka...
30 dzień cyklu, no już 31 dzień. Miesiączki nie ma... Nie staraliśmy się specjalnie, ale zrobiłam kontrolnie test i wyszedł negatywny. Poczekam jeszcze kilka dni. A ja muszę zrobić badania zalecone przez endokrynologa. Jak nie przyjdzie okres, to przepadnie mi wizyta i badania na NFZ, no co ja zrobię. Tępo przychodzą te okresy po poronieniu... Owulacji to nie ma, bo w ogóle mi testy owulacyjne w tym cyklu nie wychodziły (tylko delikatny cień kreski owu). W ogóle wszystko do bani :-(

reklama
@Dagmarka1991 kochana wcale nie jesteś jeszcze stara między nami jest rok różnicy i nie jestem wcale w lepszej sytuacji więc nie doluj się myśl pozytywnie Słońce. Niech ten rok będzie szczęśliwy

Do góry