reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 to zawsze dodatkowe zabazpieczenie czyli jesteś w dobrych rękach jak tak :)

@aga9921 nie wiem dlaczego lekarze uważają poronienie za "przypadek" dla mnie to nie do pojęcia. Jeśli ciąża się utrzymała a serce przestało bić to musi być jakaś przyczyna to jest moje zdanie.
Wiem u mnie ok 7 tyg wynika że przestało bićtz chyba wogle nie zaczęło i był krwiak więc jak się uda mam odrazu zażywać acard

reklama
Ja nie widzialam potrzeby ponieważ się jakby coś się nie tak było z nasieniem męża to zarodek by się nie rozwijał. Więc moim zdaniem tutaj nie było potrzeby
Ja kupilam swojemu żeń szeń i cynk nie chce brac uparty jest ale w sumie tez ciekawe czy po naszej stronie problem czy po drugiej

Ja kupilam swojemu żeń szeń i cynk nie chce brac uparty jest ale w sumie tez ciekawe czy po naszej stronie problem czy po drugiej
Mój bierze rzeszen i jakoś problemu nie robi he he. Ale w moim przypadku to moja strona jest winna raz że mam problem aby zajść w ciążę i problem z hormonami

@Oczekujaca123 dobre wieści. Mam nadzieję że profesor zgodzi się na szew, na pewno Tobie byłoby lżej, a głowa też jest ważna w ciąży [emoji4]
To była teraz moja piąta ciąża. Pierwszą poroniłam w 11 tc, z drugiej mam córkę, trzecią poroniłam w 21tc, potem synek i teraz poronienie 5/6 tydzień.
O rany, bardzo mi przykro [emoji3525][emoji3525]
Dziewczyna bierzecie jakieś witaminki przed ciaza a po poronieniu ? Coś godnego polecenia :happy2:
Dziwne że nie miałaś tokso na początku ciąży... Większość dostaje do zrobienia na wizycie jak już jest serduszko...
Ja biorę Pregna Start to typowo na starania zestaw witamin [emoji4]

reklama
Do góry