coco07
Fanka BB :)
Dziewczyny bardzo wam dziękuje za wszystkie odpowiedzi! Ja jestem z natury optymistka i może jeszcze nie do końca to wszystko do mnie dociera, nie do końca wierze w to co się stało i nie pomyślałam o tym co by się stało gdybym straciła druga ciąże ufałam lekarzowi, gdy powiedział ze tak czasem się dzieje, dopiero jak tutaj zaczekam czytać to gdzieś jakaś lampka mi się zaświeciła a powiedzcie mi jaki jest koszt tych badań podstawowych które mogłabym zrobić przed ta wizyta ten zespół antyfosfolipidowy i toczeń? Kurcze ja po wizycie w 7 tygodniu dostałam skierowanie na komplet badań: w tym przeciwciała różyczki, toksoplazmoza i wiele innych (nie pamietam dokładnie a nie mam teraz jak sprawdzić) wszystko wyszło idealnie. Ale porozmawiam z mężem i popytam o te badania.
P.s zwracam się tak ogólnie do wszystkich, ponieważ jestem zielona w te klocki (forum) i nie umiem nikogo tu „oznaczyć” i skopiować fragmentu postu do którego konkretnie chciałabym się odnieść za jakiś czas może poszperam głębiej i dojdę do tego. A narazie jeszcze raz bardzo bardzo wszystkim wam dziękuje
P.s zwracam się tak ogólnie do wszystkich, ponieważ jestem zielona w te klocki (forum) i nie umiem nikogo tu „oznaczyć” i skopiować fragmentu postu do którego konkretnie chciałabym się odnieść za jakiś czas może poszperam głębiej i dojdę do tego. A narazie jeszcze raz bardzo bardzo wszystkim wam dziękuje