reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kasiula222 ja miałabym też podobnie jak roki i Ty. Ale cóż inaczej chciał los i już staram się nie rozdrapywac tego.. A przy zespole antyfosfolipidowym jest heparyna i coś jeszcze dodatkowo? U mnie z mutacji wyszło tylko PAI i mthfr
Heparyna ale większą dawkę pewnie dostanę nie 0.4 tylko 0.8 i acard .
No nie ma co rozpatrywać i ja tego na co dzień nie robię ale czasem mi na myśl przychodzi .

reklama
@kasiula222 to już zawsze będzie nam towarzyszyć i nie zapomnimy o tym :* a jakieś jeszcze badania robiłaś?
Zrobiłam jeszcze przeciwciała Ana i mutacje a i morfologia jakaś wielka i wszystko na NFZ . Nie wiem co jeszcze mi zleci mam w piątek lekarkę w KRK będę u niej pierwszy raz , bo te badania od imunologa mam

@Ela93 najlepiej pójdź do lekarza jak najszybciej i skonsultuj na pewno powie Ci coś więcej :) ja z wynikami pojechałam jeszcze tego samego dnia :)

@kasiula222 i jak te wyniki? W porządku?
Mam wizytę ale 18 grudnia i wtedy akurat pokaże mu wyniki bo chociaż że z mężem mamy przytulanki to i tak nie zajde dopóki nie dostanę zastrzyku. Napewno witaminy metylowe więc jutro jadę po penetral uno

@Ela93 heparyna spokojnie wystarczy od testu. Acard natomiast możesz sobie brać już :)

Dziewczyny, ruchów jeszcze nie czuje, albo nie wiem że to to. Dlatego boję się wizyty... Na majówkach wszystkie już czują ruchy, a u mnie cisza....

@Ela93 to poczekaj spokojnie do wizyty to już niedługo :) ja mam 21 na wypadek udanych starań zapisałam się, ale zobaczymy czy coś wyjdzie :)

@roki_1991 może ten ból spowodowany jest ruchami? Oby tak było. Trzymam kciuki mocno za Was!

reklama
@roki_1991 będzie wszystko w porządku. Każdy organizm jest inny. Może aż tak bardzo nie chce się ruszać.
Leki zacznę brać ale jak skonsultuje je z lekarzem. Oprócz witamin metylowych.
@kasienka862 mam taka nadzieję że się uda i będzie dobrze.
@Takaja123 trzymam kciuki będzie dobrze.
Dzisiaj spotkałam się z koleżanka mi i jedna z nich zaszła. Też długo się starała ok 2 lat ale bez lekarzy i się udało.

A teraz tak bylo walkowane już tutaj o witaminach oprócz penetral uno są jakieś inne ? I coś konkretnego powiem brać

Do góry