reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Samopoczucie roznie ale raczej ok ;) czasem psychicznie ciezko, bo jednak tęsknota za pierwszym synem sie odzywa, tak malo czasu minelo od porodu i straty :(
Kochana próbuj w aptece. Powiedz jak wygląda sytuacja. Jestem pewna że Ci sprzedadzą. Zostaw im numer telefonu. Mi tak sprzedali w aptece w której mnie nie znają. To nie są żadne leki odurzające wiec serio powinni Ci pomóc

reklama
@Oczekujaca123 Zawsze warto zapytać w aptece. Istnieje coś takiego jak recepta apteczna, którą może wystawić kierownik apteki - z tymże będzie wówczas zawsze za pełną odpłatnością. Cieszę się, że udało Ci się sprawę załatwić.

No dziewczyny od soboty wracam do pracy. Test wyszedł negatywny. Jutro mam wizytę bo pora aby @ sie pojawiła.
Mam zamiar zacząć starania od tego okresu.

Witajcie [emoji7] byłam wczoraj u gina i tsh spadło na niecałe 1 więc dobrze reaguje na leki. Wczoraj 4 tyg 4 dni a to mój pęcherzyk po prawej. Lekarz mówił że ok ale i tak sie martwię i pewnie do końca ciąży będę się martwić
IMG_20181128_163223.jpeg

Załączniki

• IMG_20181128_163223.jpeg
    IMG_20181128_163223.jpeg
    46,2 KB · Wyświetleń: 351
reklama
Musiałam tak szybko być u gina, wiem że to szybko wszystko. Biorę duphaston 2 razy dziennie, acard 1 tabl dziennie, symvital, asmag 3 razy dziennie po dwie, no i ten letrox 50.

Do góry