reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Musiałam tak szybko być u gina, wiem że to szybko wszystko. Biorę duphaston 2 razy dziennie, acard 1 tabl dziennie, symvital, asmag 3 razy dziennie po dwie, no i ten letrox 50.
Ja tez bylam tak wczesnie, pierwsza wizyta 4t2d nie bylo zbytnio nic widac 5+2 byl pecherzyk a nawet dwa, ale jeden maly potem w 6 bylo widac juz dwa ladne cialkiem zoltym a serducho dopiero w obydwoch bylo w 7t4d , jak sie idzie szybciej to potem sie dłuży czas czekania na serducho ale ja tez wolalam byc od poczatku pod kontrolą ;)
Gratulacje ! ;* zycze nudnych 9 miesiecy

Ja zrobilam test ale wyszedł negatywny. O 15 mam wizyte mam nadzieję że nie mam torbiela i będzie tam wszystko w porządku. Mam trochę pytań do lekarza więc z wizyta mi zejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
@Takaja123 już po wizycie wracam do domu. Lekarz zbadał mnie i powiedział że wszystko w porządku. To że nie mam okresu to powiedział że normalne bo pęcherzyki są jeszcze małe i trzeba poczekać miesiąc na okres. Ale dostałam na wywołanie duphaston bo powiedziałem że chce spróbować w grudniu. Od 3 dnia @ mam zacząć brać clarzole na stymulacje przez 5 dni. I potem 5 po zakończeniu brania przyjechać i będzie zastrzyk. Więc zaczynam od grudnia. Badania są w porządku ale nie kazał robić chlamydia itp bo bd robić to w ciąży. Wspomnialam jeszcze o genetycznych i te akurat powiedział że dobrze zrobiłam

Do góry