reklama
Jivka
Moderator
Ostatnia edycja:
roki_1991
Fanka BB :)
Ja czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.
Czemu wątpisz że szybko dostaniesz heparyne? Dobry lekarz powinien ci ją dać bez problemów. Homocysteina przy metylach potrafi bardzo szybko spadać więc spokojnie a do dwóch gin warto się wg mnie umówić.zawsze to większe szanse
Na pewno będę się cieszyła jak ujrze 2 kreseczki ale i strach mnie nie opuści chyba całkowicie. Więc będę dużo odpoczywać i oczywiście l4 na dziendobry.
Też się boję że się nie uda i będzie ciężej zajść
Strach będzie zawsze i tego nie unikniemy po naszych przejściach. Co do l4 to zależy wszystko od tego jaką masz prace. Bo niestety sam fakt siedzenia w domu i odpoczywania niestety nic nie da, wiem po sobie. Ja w tej ciąży pracowałam do 13tc i ze względu na wstawanie o 4.30 na pierwsze zmiany i bycia samej na drugich zmianach gdzie już jest ciemno, stwierdziłam że pójdę na zwolnienie. Ale siedzenie w domu sprawia że człowiek ma okrągło myśli czy aby na pewno jest wszystko okej.... Można zwariować niestety...
roki_1991
Fanka BB :)
Też wstaje jak mam pierwsze zmiany o 4.00 ale najgorsze jest we wszystkim tym
praca z ludźmi są tacy nie mili i nieprzyjemni.
To ja akurat z ludźmi nie miałam problemu. Wiadomo że byli też tacy co podnosili ciśnienie, ale generalnie więcej było tych co byli okej
G
gosc19
Gość
U nas w Polsce to jest ciężko o prace. A jak nawet się trafi praca to trzeba zaczynać od umowy zlecenie.
Ja też nie nie dawna mężatka i lekarz zażartował sobie widzi pani teraz mężatka i od razu się udało. A byliśmy miesiąc po ślubie.
Tylko jakoś nie wierzę że tam u góry ktoś nam pomógł.
Też trzymam mocno kciuki za nas aby nam się udało jak nie w tym to w przyszłym roku.
my tez wzielismy slub i zaraz sie udalo.. ale niestety..
@roki_1991 mnie dwa razy kobietki starsze wyprowadzily z równowagi i wyprosilam jedna. Tłumaczę jej że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować itp a ta dalej swoje.
@xszaracodziennosc a jak u Ciebie bierzesz już tabletki na wywołanie czy dalej czekasz na @?
@xszaracodziennosc a jak u Ciebie bierzesz już tabletki na wywołanie czy dalej czekasz na @?
G
gosc19
Gość
@roki_1991 mnie dwa razy kobietki starsze wyprowadzily z równowagi i wyprosilam jedna. Tłumaczę jej że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować itp a ta dalej swoje.
czekam
nie mineło jeszcze 8 tyg więc może niedługo będzie xD
reklama