reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ela93 na pewno nam się uda mocno w to wierzę :* niedlugo wszystkie będziemy mogły cieszyć się szczęślwa ciąża. Damy radę! Teraz jesteśmy silniejsze, a zarazem bardziej ostrożne.

reklama
Na pewno będę się cieszyła jak ujrze 2 kreseczki ale i strach mnie nie opuści chyba całkowicie. Więc będę dużo odpoczywać i oczywiście l4 na dziendobry.
Też się boję że się nie uda i będzie ciężej zajść

Ja czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.

Czemu wątpisz że szybko dostaniesz heparyne? Dobry lekarz powinien ci ją dać bez problemów. Homocysteina przy metylach potrafi bardzo szybko spadać więc spokojnie :) a do dwóch gin warto się wg mnie umówić.zawsze to większe szanse :)

Na pewno będę się cieszyła jak ujrze 2 kreseczki ale i strach mnie nie opuści chyba całkowicie. Więc będę dużo odpoczywać i oczywiście l4 na dziendobry.
Też się boję że się nie uda i będzie ciężej zajść

Strach będzie zawsze i tego nie unikniemy po naszych przejściach. Co do l4 to zależy wszystko od tego jaką masz prace. Bo niestety sam fakt siedzenia w domu i odpoczywania niestety nic nie da, wiem po sobie. Ja w tej ciąży pracowałam do 13tc i ze względu na wstawanie o 4.30 na pierwsze zmiany i bycia samej na drugich zmianach gdzie już jest ciemno, stwierdziłam że pójdę na zwolnienie. Ale siedzenie w domu sprawia że człowiek ma okrągło myśli czy aby na pewno jest wszystko okej.... Można zwariować niestety...

Też wstaje jak mam pierwsze zmiany o 4.00 ale najgorsze jest we wszystkim tym praca z ludźmi są tacy nie mili i nieprzyjemni.

U nas w Polsce to jest ciężko o prace. A jak nawet się trafi praca to trzeba zaczynać od umowy zlecenie.
Ja też nie nie dawna mężatka i lekarz zażartował sobie widzi pani teraz mężatka i od razu się udało. A byliśmy miesiąc po ślubie.
Tylko jakoś nie wierzę że tam u góry ktoś nam pomógł.
Też trzymam mocno kciuki za nas aby nam się udało jak nie w tym to w przyszłym roku.

my tez wzielismy slub i zaraz sie udalo.. ale niestety..

@roki_1991 mnie dwa razy kobietki starsze wyprowadzily z równowagi i wyprosilam jedna. Tłumaczę jej że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować itp a ta dalej swoje.
@xszaracodziennosc a jak u Ciebie bierzesz już tabletki na wywołanie czy dalej czekasz na @?

reklama
U mnie dokładnie w niedzielę będzie 6 tygodni ale w czwartek będę miała iść u swojego lekarza to może coś wypatrzy i powie.

Do góry