reklama
G
gosc19
Gość
I jeszcze jakieś zatrucie się przyplataloTo może już świadczyc o zbliżającej się @
Dzoana88
Fanka BB :)
Ja czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.Cześć Dziewczyny co tam u Was słychać? Jak samopoczucie ? miłego dnia
Takaja123
Masz podstawę żeby dostać heparyne jeśli dobry lekarz to zaleci, a jeśli nie to może warto skonsultować się z innym? Homocysteina powinna spaść jak bierzesz już Wit metylowe. Obyś mogła spokojnie zacząć starania w grudniu, trzymam za to kciuki. Mi już powoli kończy się druga @ i będziemy zaczynać staraniaJa czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.
Dzoana88
Pomyslalam żeby umówić się do dwóch gin. Najzywej jedna wizytę odwołam. A szansa zawsze wieksze że któryś da ta heparyne. A nawet pomyślałam żeby iść jutro po skierowanie do genetyka i też gdzieś się umówić na w razie czego. Czuje ze znalazłam przyczynę i poprostu chce spróbować jak najszybciej w miarę możliwości oczywiścieMasz podstawę żeby dostać heparyne jeśli dobry lekarz to zaleci, a jeśli nie to może warto skonsultować się z innym? Homocysteina powinna spaść jak bierzesz już Wit metylowe. Obyś mogła spokojnie zacząć starania w grudniu, trzymam za to kciuki. Mi już powoli kończy się druga @ i będziemy zaczynać starania
W takim razie trzymam kciuki za owocne starania ! Akurat niebawem zwalnia się jeden brzuszek
Dzoana88
Nie smuc sie. W koncu wszystko sie ulozy i trzymam za nas wszystkie mocno kciukiMnie już w domu się nudzi kończymy mi się zwolnienie i wracam do pracy od grudnia. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej strony bardzo mi smutno że się nie mi nie udało.
Takaja123
Warto spróbować umówić się na dwie wizyty to na pewno nie zaszkodzi, a Ty będziesz spokojniejsza myślę, że dobry gin da heparyne bez problemu. Mój mówił o heparynie z tym, że jak na razie ja Nie mam podstaw by dostać bo wszystkie wyniki mam Oki. Czekam jeszcze na wynik trombofilii może tam coś wyjdzie. Chętnie przygarne brzuszek która niebawem udostępni?Pomyslalam żeby umówić się do dwóch gin. Najzywej jedna wizytę odwołam. A szansa zawsze wieksze że któryś da ta heparyne. A nawet pomyślałam żeby iść jutro po skierowanie do genetyka i też gdzieś się umówić na w razie czego. Czuje ze znalazłam przyczynę i poprostu chce spróbować jak najszybciej w miarę możliwości oczywiście
W takim razie trzymam kciuki za owocne starania ! Akurat niebawem zwalnia się jeden brzuszek
@Ela93 ja chętnie wróciła bym do pracy, mam już ponad rok przerwy. Ze względu na slub i przeprowadzkę zrezygnowałam z poprzedniej, a teraz ciężko jest coś znaleźć, młoda mężatka i nikt nie chce zatrudnić... A zależy mi tylko na pracy w zawodzie.
Ostatnia edycja:
reklama
U nas w Polsce to jest ciężko o prace. A jak nawet się trafi praca to trzeba zaczynać od umowy zlecenie.
Ja też nie nie dawna mężatka i lekarz zażartował sobie widzi pani teraz mężatka i od razu się udało. A byliśmy miesiąc po ślubie.
Tylko jakoś nie wierzę że tam u góry ktoś nam pomógł.
Też trzymam mocno kciuki za nas aby nam się udało jak nie w tym to w przyszłym roku.
Ja też nie nie dawna mężatka i lekarz zażartował sobie widzi pani teraz mężatka i od razu się udało. A byliśmy miesiąc po ślubie.
Tylko jakoś nie wierzę że tam u góry ktoś nam pomógł.
Też trzymam mocno kciuki za nas aby nam się udało jak nie w tym to w przyszłym roku.