reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 zobaczymy jak będzie u mnie.
Powiem wam że jestem zadowolona dzięki wam wiem jakie badania powinnam zrobić i chociaż może uda się zapobiec aby nie poronic kolejnej ciąży.
Na początku czytałam na jakimś innym forum.o badaniach dziewczyny udały o cenach wszystkich badaniach ok 6 tyś myślałam skąd wezmę tyle pieniędzy i się zawiodłem że to nie sprawiedliwe że NFZ nie chce pomóc kobieta po pierwszym poronieniu. Ale jak widzę badania nie są aż tak drogie i mozn część z nich skorzystać z NFZ. Tylko trzeba trafić na właściwych ludzi którzy wytłumaczą co i jak i pomogą pokierować.

reklama
@roki_1991 czy zaczęłaś starania mimo nieregularnej miesiączki? Chcieliśmy po @ zacząć starania, a teraz nie wiem czy czekać aż wszystko się ureguluję czy to nie ma nic do rzeczy? Jak byli u Was?

@OneMoreTime u mnie tylko ta ana3 wyszła wysoka bo reszta w porządku. Na tygodniu idę do reumatologa zobaczymy co powie. A coś w genach może mieć wspólnego z tym badaniem ana3

Ja miałam ponad normę tylko przeciwciała przeciw B2-glikoproteinie....

Z usg dzisiaj 18+4

Więc idziemy "łeb w łeb" :-) :)

@Ela93 Ale chyba kontrola, to świadczy o tym, że wynik jest wiarygodny. Tzn. wyniki były powtarzalne - a nie że do jakiś dodatkowy parametr do sprawdzenia. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

@roki_1991 Ty chyba pytałaś co u mnie? Ogólnie jeśli piszę coś nieskładnie, to zwalam to na przeziębienie i atak mojej alergii... Musiałam wziąć metypred, bo już nie było dobrze, bo spuchłam na całej twarzy... Może ktoś wie jakie dawki można jego przyjmować przy reakcji alergicznej?? Przeżyłam imieniny synka, więc teraz byle do świąt. Muszę jeszcze wymyślić jakiś prezent świąteczny dzieciom - powiedziałam rodzinie, że w tym roku robimy zrzutkę i kupujemy po jednym porządniejszym prezencie. Ale naprawdę nie wiem co można kupić 5,5-latkowi i 7,5-latce...

My już też w ferworze kupowania prezentów, bo oprócz świąt mamy jeszcze po drodze urodziny Kai... w zeszłym roku kupiłam 6-latkowi coś takiego i razem ze starszą siostrą byli mega zadowoleni i podekscytowani... Link do: Clementoni, zestaw edukacyjny, Prehistoryczne stworzenie Triops NAPRAWDĘ POLECAM!
W tym roku dla córki na 3 urodziny zaproponowałam taką małpkę i gdy Ci sami siostrzeńcy zobaczyli ją, to też zażyczyli sobie pod choinkę a mają już 7 i 12 lat :tak: .... Link do: FINGERLINGS INTERAKTYWNA MAŁPKA BELLA RÓŻOWA
A Kai jeszcze zamówiliśmy takie bunchems, myślę, że bardzo kreatywna zabawka... Link do: Bunchems, kolorowe rzepy, mega zestaw, 406 elementów i w związku z tym, że zaczęła ostatnio sporo śpiewać z takich droższych prezentów chcemy kupić jakiś boombox czy inny odtwarzacz CD z mikrofonem, żeby mogła dać upust swoim zapędom :laugh2: a tak na marginesie, to przydałaby się jakaś domowa siłownia, bo Kaja ma tyle energii, że wspina się na WSZYSTKO :rolleyes2: Już brakuje czasem cierpliwości....

Hej dziewczyny u mnie okresu brak a już 5 tyg od zabiegu. Niedługo zacznę się martwić .
Ela ja nie jem pieczywa białego . I teraz nawet przestałam słodzić .. Dziś cukier naczczo 105 więc może się unormuje .
Oczekujaca jak twoje cukry ?

Powiedzcie mi dziewczyny. Wiadomo miałam wysoka prolaktyne a słyszałam że jest jeszcze badanie takie jak prolaktyna po obciążeniu te badanie co może wykazać?
@kasiula222 no i jak widzisz trochę mniej cukru i będzie spadał cukier w dół.

Byłam dziś zbadać progesteron (23dc)
Podpowiecie czy wszystko okej ?

Załączniki

• Screenshot_20181119-184129.jpg
    Screenshot_20181119-184129.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Do góry