Takaja123
Fanka BB :)
@Dagmarka1991 nie robiłam. Chcę zrobić jeszcze trombofilie i na razie koniec z badaniami. Chyba, że jeszcze zrobię te p/c przeciwlozyskowe. Inne badania mam w normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z testdna?@Dagmarka1991 nie robiłam. Chcę zrobić jeszcze trombofilie i na razie koniec z badaniami. Chyba, że jeszcze zrobię te p/c przeciwlozyskowe. Inne badania mam w normie.
A badanie nasienia mąż będzie robił?@Dagmarka1991 będę robiła z krwi w swoim laboratorium
No właśnie...@Takaja123 okaże się wszystko pod koniec listopada ale najgorsze będzie rozczarczonie jak się nie uda.
Ale wtedy będzie musiał się pojawić okres więc powinnam też być zadowolona bo będę mogła skontrolować cykl.
@xszaracodziennosc jeśli się nie zabezpieczasz to może nie przyjść tak jak u mnie.