reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pani doktor stawia na grzyby drożdżoidalne i na zaburzenia hormonalne. Powiedziała, że z takimi wynikami ta ciąża nie miała prawa się utrzymać. Ja z nią długo rozmawiałam. Wg niej zawsze jest jakaś przyczyna, mówi, że za dużo by było tych przypadków. Powiedziała, że ma dużo pacjentek po poronieniach.
Masz dobrą lekarkę :) czyli można powiedzieć, że znalazłaś przyczynę :*

@roki_1991 dzięki wielkie :) czyli mój organizm dobrze przyswaja te witaminy co biorę tzn kwas foliowy?
Jutro mam wizytę i będę dopytywac :)

@Dagmarka1991 doskonale Cię rozumiem, też działam w tej kwestii :) co masz jeszcze w planach zrobić?

Mam takie pytanie.. moze glupie ale ja tez juz chyba glupieje :errr:
Przy badaniu obecnosci kwasu foliowego mialam wynik 25.10 przy normie 3.89 - 26.8
Czy ten wynik oznacza ze moj organizm nie potrzebuje tego przetworzonego kwasu foliowego a wystarczy mu ten "zwykly" ? Czy obecnosc wykazana w badaniu swiadczy juz o wlasciwyk przyswajaniu ? :p

reklama
Do góry