reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dagmarka1991 bo tak jest. Na takie rzeczy encorton się daje i wielu osobom pomaga :) teraz już nie ma sensu robić, ale wydaje mi się że prawdopodobieństwo tego że będziesz je mieć jest malutkie :) głowa do góry, zrób te badania co masz zlecone, heparyna w ciąży to podstawa a ty ją będziesz mieć, więc spokojnie. Nie nakręcaj się :)

reklama
@Dagmarka1991 bo tak jest. Na takie rzeczy encorton się daje i wielu osobom pomaga :) teraz już nie ma sensu robić, ale wydaje mi się że prawdopodobieństwo tego że będziesz je mieć jest malutkie :) głowa do góry, zrób te badania co masz zlecone, heparyna w ciąży to podstawa a ty ją będziesz mieć, więc spokojnie. Nie nakręcaj się :)
Masz rację, a ja ciężki człowiek jestem :-)

@martakratka ja uczę się bycia mamą. Trudna, ale bardzo ciekawa sztuka. Ala uczy się wykorzystywać dziecięcy wdzięk i płacz. Idziemy łeb w łeb i żadna nie ustępuje;).
Jutro pierwsza wizyta u kardiologa. Zobaczymy jak się spisuje serduszko.
A u Ciebie już 34 tydzień... Wow! Leci ten czas. Ostatni pełny miesiąc w dwupaku.:)

@roki_1991 przeciwciała zrobiłam, a jakoś ta betę pominelam i teraz się zastanawiam czy nie zrobić dodatkowo. W czwartek idę na wizytę z wszystkimi wynikami i będę rozmawiać z lekarzem. Tak szczerze mówiąc to już nie mogę doczekac się tej wizyty.

@xszaracodziennosc może niebawem przyjdzie. Mi wstrzymała się przez stres. Ile czasu minęło u Ciebie od poronienia? U mnie wywołanie było 10.09, a okres przyszedł 18.10 3 dni po wizycie kontrolnej jak już wiedziałam, że wszystko jest dobrze odetchnelam z ulga i zaraz pojawiła się @
Miesiąc i 3 dni minął.. zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny..

Witam:)
w czerwcu miałam łyżeczkowanie w 9 tygodniu z powodu pustego jaja płodowego, w ciążę zaszłam przy drugim cyklu starań. We wrześniu lekarz powiedział, że możemy brać się do roboty :) więc się wzięliśmy. 29 października na teście wyszły mi dwie piękne kreseczki ciążowe. Wczoraj byłam u lekarza wyliczył, że to 4 tydzień i 5 dni, na usg wyszedł pęcherzyk ciążowy 5 mm.

Przyszedł "okres". 26 dni trwał cykl - też wywoływany :-) Jeszcze jeden będzie na luteinie. A później zobaczymy. Poplamiło rano i narazie spokój. Może się rozkręci. Ale czuję, że za chwilę wybuchnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam:)
w czerwcu miałam łyżeczkowanie w 9 tygodniu z powodu pustego jaja płodowego, w ciążę zaszłam przy drugim cyklu starań. We wrześniu lekarz powiedział, że możemy brać się do roboty :) więc się wzięliśmy. 29 października na teście wyszły mi dwie piękne kreseczki ciążowe. Wczoraj byłam u lekarza wyliczył, że to 4 tydzień i 5 dni, na usg wyszedł pęcherzyk ciążowy 5 mm.
Witaj :)
Wspolczuje straty, i jednoczesnie gratuluje :*
Ja po stracie synka w 23tc w czerwcu, pierwszy cykl staran i sie udalo. Wg om 6t3d a wg ush 5t2d poki co dwa pecherzyki i cialka zolte... zobaczymy jak bedzie dalej.
Powodzenia :*

Do góry