G
gosc19
Gość
Zrobiłam rano i wyszedł bledszy... [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze.. musi bo tyle osób tu za siebie na wzajem kciuki trzyma, więc nie może być inaczejWitaj
Wspolczuje straty, i jednoczesnie gratuluje :*
Ja po stracie synka w 23tc w czerwcu, pierwszy cykl staran i sie udalo. Wg om 6t3d a wg ush 5t2d poki co dwa pecherzyki i cialka zolte... zobaczymy jak bedzie dalej.
Powodzenia :*
Super tak właśnie słyszałam że można zaraz zajść powodzeniaporoniłam w 8 tc, puste jajeczko. Dwa tygodnie później zaszłam w ciąże. Mój synek ma teraz 8 tyg, żadnych komplikacji w ciąży związanych z poronieniem. Lekarze straszyli, że za szybko, ale się udało. Nie ma reguły.
To super będzie wszystko dobrze. Mam nadzieję że i ja nie długo do was dołączę i będę mogła się cieszyć fasolka do końcaWitaj
Wspolczuje straty, i jednoczesnie gratuluje :*
Ja po stracie synka w 23tc w czerwcu, pierwszy cykl staran i sie udalo. Wg om 6t3d a wg ush 5t2d poki co dwa pecherzyki i cialka zolte... zobaczymy jak bedzie dalej.
Powodzenia :*
Życzę Wam dużo zdrówka i cieszę się, że udało się tak szybko i bez żadnych komplikacji.poroniłam w 8 tc, puste jajeczko. Dwa tygodnie później zaszłam w ciąże. Mój synek ma teraz 8 tyg, żadnych komplikacji w ciąży związanych z poronieniem. Lekarze straszyli, że za szybko, ale się udało. Nie ma reguły.
Teraz tak powiem zastanawiam się nad tymi badaniami. W innym wątku dziewczyna pisała że jeśli lekarz nie kazał robić to nie powinnam ponieważ mógł być to tylko przypadek. I teraz rzucają mnie wątpliwości. Bo powiem tak jeśli miałam bym robić badania prywatnie i wszystko płacić to nie wiem czy wyrobie się z pieniędzmi i może lepiej było by porobić wszystko na NFZ. Albo jeszcze wstrzymać się te 2 tygodnie sprawdzić czy aby napewno nie jestem w ciazy i wtedy zrobić bo i tak jeszcze ok 5 tygodnia po poronieniu i bym już zapłaciła.Życzę Wam dużo zdrówka i cieszę się, że udało się tak szybko i bez żadnych komplikacji.
@Ela93 też mam taką nadzieję, że i ja dołączę do tego grona. A jak tam u Ciebie zrobiłaś badania?
To poczekaj spokojnie do wizyty i porozmawiaj z lekarzem coś może doradzi.Teraz tak powiem zastanawiam się nad tymi badaniami. W innym wątku dziewczyna pisała że jeśli lekarz nie kazał robić to nie powinnam ponieważ mógł być to tylko przypadek. I teraz rzucają mnie wątpliwości. Bo powiem tak jeśli miałam bym robić badania prywatnie i wszystko płacić to nie wiem czy wyrobie się z pieniędzmi i może lepiej było by porobić wszystko na NFZ. Albo jeszcze wstrzymać się te 2 tygodnie sprawdzić czy aby napewno nie jestem w ciazy i wtedy zrobić bo i tak jeszcze ok 5 tygodnia po poronieniu i bym już zapłaciła.