reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 spokojnie, ja też się długo tu uczyłam od dziewczyn, też mi się wszystko mieszało i dalej dużo rzeczy nie wiem i mieszam, ale z biegiem czasu wiedza coraz większa :) a teraz dałabym wiele żeby nie wiedzieć nic i nie analizować tak mocno jak teraz....

reklama
@roki_1991 teraz jestes zabezpieczona dzięki tym badaniom :* miałaś dziś wizytę? :)
@Dagmarka1991 powodzenia z wynikami :* ja męża nie męczę żadnymi badaniami.
Ja wizytuje w czwartek i chce sobie na spokojnie porozmawiać z lekarzem i zobaczę co mi powie :)

@Oczekującą jak twoje cukry ?
@Destino do kogo chodzisz do gina . Może już pytałam ale już nie pamiętam ...moja pamięć nie ta...;)
@roki u cb chłopiec w brzuszku mieszka ?
@kasiula222 moglabym rzec , ze idealne. Na czczo ok 85-88 w nocy 75-74 a po posiłkach (jak poszaleje np zjadlam domowa pizze albo lasagne to 130 po 1h i 110 po 2h) zazwyczaj w okolicy 110 po posilku standardowym ;)
A jakie ty mialas te cukry na czczo? I w ciagu dnia? Bo pamiętam, ze mialas problem z opanowaniem ich ?

U mnie nie zaciekawie ogolnie. Od niedzieli bol brzucha, dzwine uczucia w pecherzu, pochowie.
Myslalam ze infekcja. Dzis rano brazowy sluz.. po prysznicu juz lekko czerwony... pojechalam do gin. Na usg wszystko ok..drugi pecherzyk nadgonil i sa dwa praktycznie takie same... widac cialko zolte i chyba zarodek (ale lekarka nie byla pewna bo kiepski sprzet i ciaza wczesna wg usg 5t2d - 17.11 mam wizyte w innym gabinecie z lepszym sprzetem) infekcji zadnej nie widac, biorę trivagin , vitagyn C a dodatkoo na plamienie dolozyla mi oprocz tych lekow co mam duphaston 3x2 i exacyl 3-5dni w zaleznosci od plamienia 2x500mg. Powiedziala ze nic wiecej zrobic nie moze.. mam lezec odpoczywac.. malo robic i modlić sie by bylo ok. A no i acard mam odstawiony.
Brzuch boli jak na @.. i ogolnie do dupy... ale staram sie myslec pozytywnie w takim stopniu na ile w tej chwili umiem..

A jak Ty sie czujesz , fizycznie, psychicznie? ;*

@roki_1991 teraz jestes zabezpieczona dzięki tym badaniom :* miałaś dziś wizytę? :)
@Dagmarka1991 powodzenia z wynikami :* ja męża nie męczę żadnymi badaniami.
Ja wizytuje w czwartek i chce sobie na spokojnie porozmawiać z lekarzem i zobaczę co mi powie :)
Zobaczymy, co powie :-) Myślę, że pewnie będzie jakiś antybiotyk. Moja lekarka jest stanowcza i wymagająca. Ostatnio powiedziała: proszę robić, to, co ja mówię.

@kasiula222 moglabym rzec , ze idealne. Na czczo ok 85-88 w nocy 75-74 a po posiłkach (jak poszaleje np zjadlam domowa pizze albo lasagne to 130 po 1h i 110 po 2h) zazwyczaj w okolicy 110 po posilku standardowym ;)
A jakie ty mialas te cukry na czczo? I w ciagu dnia? Bo pamiętam, ze mialas problem z opanowaniem ich ?

U mnie nie zaciekawie ogolnie. Od niedzieli bol brzucha, dzwine uczucia w pecherzu, pochowie.
Myslalam ze infekcja. Dzis rano brazowy sluz.. po prysznicu juz lekko czerwony... pojechalam do gin. Na usg wszystko ok..drugi pecherzyk nadgonil i sa dwa praktycznie takie same... widac cialko zolte i chyba zarodek (ale lekarka nie byla pewna bo kiepski sprzet i ciaza wczesna wg usg 5t2d - 17.11 mam wizyte w innym gabinecie z lepszym sprzetem) infekcji zadnej nie widac, biorę trivagin , vitagyn C a dodatkoo na plamienie dolozyla mi oprocz tych lekow co mam duphaston 3x2 i exacyl 3-5dni w zaleznosci od plamienia 2x500mg. Powiedziala ze nic wiecej zrobic nie moze.. mam lezec odpoczywac.. malo robic i modlić sie by bylo ok. A no i acard mam odstawiony.
Brzuch boli jak na @.. i ogolnie do dupy... ale staram sie myslec pozytywnie w takim stopniu na ile w tej chwili umiem..

A jak Ty sie czujesz , fizycznie, psychicznie? ;*
Oby było okej. :-*

reklama
Do góry