@kasiula222 moglabym rzec , ze idealne. Na czczo ok 85-88 w nocy 75-74 a po posiłkach (jak poszaleje np zjadlam domowa pizze albo lasagne to 130 po 1h i 110 po 2h) zazwyczaj w okolicy 110 po posilku standardowym
A jakie ty mialas te cukry na czczo? I w ciagu dnia? Bo pamiętam, ze mialas problem z opanowaniem ich ?
U mnie nie zaciekawie ogolnie. Od niedzieli bol brzucha, dzwine uczucia w pecherzu, pochowie.
Myslalam ze infekcja. Dzis rano brazowy sluz.. po prysznicu juz lekko czerwony... pojechalam do gin. Na usg wszystko ok..drugi pecherzyk nadgonil i sa dwa praktycznie takie same... widac cialko zolte i chyba zarodek (ale lekarka nie byla pewna bo kiepski sprzet i ciaza wczesna wg usg 5t2d - 17.11 mam wizyte w innym gabinecie z lepszym sprzetem) infekcji zadnej nie widac, biorę trivagin , vitagyn C a dodatkoo na plamienie dolozyla mi oprocz tych lekow co mam duphaston 3x2 i exacyl 3-5dni w zaleznosci od plamienia 2x500mg. Powiedziala ze nic wiecej zrobic nie moze.. mam lezec odpoczywac.. malo robic i modlić sie by bylo ok. A no i acard mam odstawiony.
Brzuch boli jak na @.. i ogolnie do dupy... ale staram sie myslec pozytywnie w takim stopniu na ile w tej chwili umiem..
A jak Ty sie czujesz , fizycznie, psychicznie? ;*