Lu_cy
Fanka BB :)
No to z szybkością jest problem, mój akurat to miał w normie. Ruchliwość poprawia maca i ashwagandha to adaptogenyNie, tylko opis w rubrykach. Takich szybkich plemników 10%.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to z szybkością jest problem, mój akurat to miał w normie. Ruchliwość poprawia maca i ashwagandha to adaptogenyNie, tylko opis w rubrykach. Takich szybkich plemników 10%.
Dużo ale najwyraźniej pomogło. I większość tabletek starczyło na conajnniej 2 miesiąceJej dużo tego ...
RozumiemTak, wszystko lekarz zalecił. Miałam robiony cały panel hormonalny. Aktywnego kwasu foliowego organizm nie musi przerabiać dodatkowo, tylko od razu go spożytkuje. To ze względu na mutację MTHFR i podwyższoną homocysteinę. Espumisan mam dzisiaj i jutro, ponieważ w poniedziałek mam usg brzucha i nie może być wzdęcia. Martwię się, oby wszystko wyszło dobrze.
To i tak dużo ..skoro należy się na Fundusz to może się uda a za tą kasę zrobię inne badania .@kasiula222 tutaj cena wygórowana bo jest jeszcze inne a sam kariotyp można do 400 zł za osobę zrobić.
@Dagmarka1991
Te kariotypy to w mieście u siebie wykonywałaś? U mnie tak samo remont stoi w miejscu. Mamy domek jednorodzinny ale on pochłania dużo pieniędzy. Tyle dobrego że dół wykończony.
Zobaczymy będę wiedziała w środę bo idę do lekarza pierwszego kontaktu i wtedy się okaże co powie. No i czekam na telefon od ginekologa jak wyniki tamte i wtedy wizyta.To i tak dużo ..skoro należy się na Fundusz to może się uda a za tą kasę zrobię inne badania .
Nie. Czekam. Dziś z ciekawości sprawdziłam szyjke i otwarta. Można prawie palec włożyć i myślę czy to owu czy już na @..To chyba dobra decyzja ..ja chyba na twoim miejscu bym brała ..tym bardziej że nie masz plemienia ..a bardzo wiele dziewczyn bierze dość długo
Xszaracodziennosc u mnie niebawem będzie trzy tygodnie od zabiegu . Miałaś już okres ?
Dzięki że pytasz@kasiula222 co tam u Ciebie? Jak się czujesz? :*
@kb.karola90 dawno Cię tu nie było co tam u Ciebie?![]()
Dzięki że pytaszu mnie ok. Wyszliśmy w środę ze szpitala po sprawdzeniu szyjki i była ok. Teraz w najbliższą środę wracamy na założenie szwu i już umieram ze nerwów
![]()
Czytam Was na bieżąco także wiem co się u Was dzieje Dziewczyny ale jakoś tak nastrój mam nie za bardzo żeby się udzielać![]()
Ja wiem ze on jest dla mojego bezpieczeństwa i bardzo chciałabym już go mieć a boje się ze pójdę do tego szpitala i okaże się że z jakiegoś powodu nie będą mogli mi go założyć. Kiepsko u mnie psychicznie. Nawet już zastanawiałam się nad psychologiem ale zaraz będę musiała leżeć non stop i nie będę miała jak do niego jeździć. Jak wróciłam z tego szpitala to tak płakałam ze szkoda gadać. I tak jakby tama puściła, teraz płacze codziennie z byle powoduNo, bo już się o ciebie martwiłam :* nic się nie bój, ten szew jest dla twojego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa dziecka. Będzie dobrze wszystkoi proszę mi tu nie smutac :*