reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak, wszystko lekarz zalecił. Miałam robiony cały panel hormonalny. Aktywnego kwasu foliowego organizm nie musi przerabiać dodatkowo, tylko od razu go spożytkuje. To ze względu na mutację MTHFR i podwyższoną homocysteinę. Espumisan mam dzisiaj i jutro, ponieważ w poniedziałek mam usg brzucha i nie może być wzdęcia. Martwię się, oby wszystko wyszło dobrze.
Rozumiem :) to pierwsze muszę porobić badania wtedy zobaczymy. Nie martw się na pewno będzie dobrze :)

@kasiula222 tutaj cena wygórowana bo jest jeszcze inne a sam kariotyp można do 400 zł za osobę zrobić.
@Dagmarka1991
Te kariotypy to w mieście u siebie wykonywałaś? U mnie tak samo remont stoi w miejscu. Mamy domek jednorodzinny ale on pochłania dużo pieniędzy. Tyle dobrego że dół wykończony.

@kasiula222 tutaj cena wygórowana bo jest jeszcze inne a sam kariotyp można do 400 zł za osobę zrobić.
@Dagmarka1991
Te kariotypy to w mieście u siebie wykonywałaś? U mnie tak samo remont stoi w miejscu. Mamy domek jednorodzinny ale on pochłania dużo pieniędzy. Tyle dobrego że dół wykończony.
To i tak dużo ..skoro należy się na Fundusz to może się uda a za tą kasę zrobię inne badania .

To chyba dobra decyzja ..ja chyba na twoim miejscu bym brała ..tym bardziej że nie masz plemienia ..a bardzo wiele dziewczyn bierze dość długo
Xszaracodziennosc u mnie niebawem będzie trzy tygodnie od zabiegu . Miałaś już okres ?
Nie. Czekam. Dziś z ciekawości sprawdziłam szyjke i otwarta. Można prawie palec włożyć i myślę czy to owu czy już na @..

@kasiula222 co tam u Ciebie? Jak się czujesz? :*

@kb.karola90 dawno Cię tu nie było co tam u Ciebie? :)
Dzięki że pytasz :) u mnie ok. Wyszliśmy w środę ze szpitala po sprawdzeniu szyjki i była ok. Teraz w najbliższą środę wracamy na założenie szwu i już umieram ze nerwów :(
Czytam Was na bieżąco także wiem co się u Was dzieje Dziewczyny ale jakoś tak nastrój mam nie za bardzo żeby się udzielać :(

Dzięki że pytasz :) u mnie ok. Wyszliśmy w środę ze szpitala po sprawdzeniu szyjki i była ok. Teraz w najbliższą środę wracamy na założenie szwu i już umieram ze nerwów :(
Czytam Was na bieżąco także wiem co się u Was dzieje Dziewczyny ale jakoś tak nastrój mam nie za bardzo żeby się udzielać :(

No, bo już się o ciebie martwiłam :* nic się nie bój, ten szew jest dla twojego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa dziecka. Będzie dobrze wszystko :) i proszę mi tu nie smutac :*

reklama
No, bo już się o ciebie martwiłam :* nic się nie bój, ten szew jest dla twojego bezpieczeństwa i bezpieczeństwa dziecka. Będzie dobrze wszystko :) i proszę mi tu nie smutac :*
Ja wiem ze on jest dla mojego bezpieczeństwa i bardzo chciałabym już go mieć a boje się ze pójdę do tego szpitala i okaże się że z jakiegoś powodu nie będą mogli mi go założyć. Kiepsko u mnie psychicznie. Nawet już zastanawiałam się nad psychologiem ale zaraz będę musiała leżeć non stop i nie będę miała jak do niego jeździć. Jak wróciłam z tego szpitala to tak płakałam ze szkoda gadać. I tak jakby tama puściła, teraz płacze codziennie z byle powodu :)

Do góry