reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dagmarka1991 czy teraz bierzesz jakieś witaminy? Jak tak to jaki zestaw? Ja odstawilam teraz prenatal uno bo odkąd biorę tsh mi wzrosło i chce zweryfikować czy to przez nadmiar jodu.. Wróciłam do zestawu d3, K2, mk7 2000j.m., pregna DHA 250, folik x2 i dołączyłam teraz magnez B6 forte i Wit E.

@Dagmarka1991 czy teraz bierzesz jakieś witaminy? Jak tak to jaki zestaw? Ja odstawilam teraz prenatal uno bo odkąd biorę tsh mi wzrosło i chce zweryfikować czy to przez nadmiar jodu.. Wróciłam do zestawu d3, K2, mk7 2000j.m., pregna DHA 250, folik x2 i dołączyłam teraz magnez B6 forte i Wit E.
Zobacz mój opis :-) Wkleję cały.
Leczenie: aktywny kwas foliowy 400 μg 1x1, prewenit intensiv 1x1, euthyrox 25 1x1, spironol 100 1x1, glucophage 1000 1x1, pabi-dexamethason 0,5 1x1, bromergon 1x1, luteina 50 pod język 2x1 (16-25 dzień cyklu), vit d3 4000j. 1x1, espumisan 3x2 przez sobotę i niedzielę (03 i 04.11.)

Zobacz mój opis :-) Wkleję cały.
Leczenie: aktywny kwas foliowy 400 μg 1x1, prewenit intensiv 1x1, euthyrox 25 1x1, spironol 100 1x1, glucophage 1000 1x1, pabi-dexamethason 0,5 1x1, bromergon 1x1, luteina 50 pod język 2x1 (16-25 dzień cyklu), vit d3 4000j. 1x1, espumisan 3x2 przez sobotę i niedzielę (03 i 04.11.)

Duzoo ale to wszystko po konsultacji z lekarzem? Przepraszam ale nie wiem jak sprawdzić opis i gdzie :p esqumisan bierzesz regularnie? Ja pamiętam jakie miałam zaparcia na początku ciąży niewiele na mnie działalo.a jaka jest różnica w kwasie foliowym?

reklama
Duzoo ale to wszystko po konsultacji z lekarzem? Przepraszam ale nie wiem jak sprawdzić opis i gdzie :p esqumisan bierzesz regularnie? Ja pamiętam jakie miałam zaparcia na początku ciąży niewiele na mnie działalo.a jaka jest różnica w kwasie foliowym?
Tak, wszystko lekarz zalecił. Miałam robiony cały panel hormonalny. Aktywnego kwasu foliowego organizm nie musi przerabiać dodatkowo, tylko od razu go spożytkuje. To ze względu na mutację MTHFR i podwyższoną homocysteinę. Espumisan mam dzisiaj i jutro, ponieważ w poniedziałek mam usg brzucha i nie może być wzdęcia. Martwię się, oby wszystko wyszło dobrze.

Do góry