reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aga Irl jak mówi AGA AJ samo życie My nie smutamy. Tylko tu tak naprawdę możemy się wyżalić w dowoli i mówić o tematach które nie zawsze możemy podjąć z najbliższymi z różnych powodów.. albo po prostu potrzebujemy się wygadać... nie tylko wciąż uśmiechać i mówić.. wszystko OK dziękuje...

Aguś AJ wiem.. wiem że jeseście po rozwodzie.. zaden wstyd. Najtrudniejszą czasem decyzją do podjecia jak ma się dziecko jest rozwód.. ale co zrobić jak okazuje się że ten wymarzony księciu z bajki jest DRANIEM który ukrywał swoje oblicze..przed slubem?? Lub wogóle okazuje się du***iem..

U mnie to też codziennośc ale tylko raz własnie wtedy widziałam rozpacz w jego oczach a ja nie mogłam na to nic poradzic,czułam się winna.A ludzie są okrutni.

Słodziutka...swieta racja.....ale powiem,ze decyzja nie była łatwa....wiem ze na małej tez sie wszystko odbijało...a dzis ma poprawny kontakt ze swoim ojcem.....a kim sie okazał?szkoda gadać..........teraz ma dwóch tatusiów......i miło mi,ze do "nowego" zaczęła mówic "tato"......

reklama
Do góry