reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiulek77 bardzo dobry przyrost. Beta nie musi rosnac o 100% wystarczy 66%. Naprawde jest dobrze. Jeszcze niewiele gin zobaczy z tak niska beta, ale tym sie nie martw. Na tym etapie sama rozpulchniona macica wystarczy

@Takaja123 Dziewczyny mówią o badaniach genetycznych - to jest co innego niż his-pat robiony po zabiegu. To badanie stwierdza czy u płodu wystąpiła wada genetyczna, określona może zostać także płeć dziecka, która jest niezbędna by uzyskać np. zasiłek pogrzebowy i skrócony macierzyński

@Takaja123 Dziewczyny mówią o badaniach genetycznych - to jest co innego niż his-pat robiony po zabiegu. To badanie stwierdza czy u płodu wystąpiła wada genetyczna, określona może zostać także płeć dziecka, która jest niezbędna by uzyskać np. zasiłek pogrzebowy i skrócony macierzyński

Już rozumiem. Dziękuję za wyjaśnienie.

@Takaja123 dziś miałam kiepski poranek w pracy, teraz jest już lepiej. Bolą mnie trochę plecy, ale raczej wyżej i czasem zaboli brzuch nad spojeniem łonowym. Większy problem mam z tym że mi niedobrze i nie wiem czy z głodu czy właśnie z nie chęci do jedzenia... Masakra... Jedyne co mi pasuje to chleb z masłem na tą chwilę i nie wiem czy dalej jestem głodna czy nie....
Jutro mam wizytę... Tak się mega znowu boję... Masakra

@Takaja123 dziś miałam kiepski poranek w pracy, teraz jest już lepiej. Bolą mnie trochę plecy, ale raczej wyżej i czasem zaboli brzuch nad spojeniem łonowym. Większy problem mam z tym że mi niedobrze i nie wiem czy z głodu czy właśnie z nie chęci do jedzenia... Masakra... Jedyne co mi pasuje to chleb z masłem na tą chwilę i nie wiem czy dalej jestem głodna czy nie....
Jutro mam wizytę... Tak się mega znowu boję... Masakra
@roki1991 trzymam kciuki za wizyte ! I zycze lepszej drugiej połowy dnia.

Mam wyniki
28dc (dzis) 281
26 dc 106
24dc 35

:)

reklama
Roki a ja mam ochote na wszystko ale po wszystkim mi niedobrze. Wszystko mi pachnie, wszystko bym zjadla, mieso na tony a najbardziej niedostepne tu sledzie albo ryby z ktorymi tez ciezko w mojej okolicy zeby byly dobre. Wczoraj pochlanialam golabki w sosie pieczarkowym a dzis lzej zrobiesobie angirlskiego pieczonego ziemniaka z serem i surowka.

Do góry