OneMoreTime
Fanka BB :)
Lekarz nic nie zlecił . Wybieram się do immunologa i genetyka zrobić kariotypy jeszcze nie zapisalam się ale jutro to zrobię j wezmę skierowanie od rodzinnego .
A na grudzień jestem zapisana do doktor która się zajmuje takimi przypadkami .
Tak się zastanawiam czy jest tu więcej dziewczyn po dwóch poronieniach lub więcej i ciążami zakończonymi sukcesem ,?
Muszę poszukać nadziejii
Ja jestem takim przypadkiem. Mam troje dzieci w niebie a później przyszła na świat córeczka i teraz jestem w ciąży bliźniaczej także głowa do góry, trzeba zrobić dużo badań i mieć szczęście do lekarza trzymam kciuki &&&&&&&&&
Dagmarka nawet się mnie w tym szpitalu nie zapytali czy chce badać płód i czy chce pochować .. więc porażka ... Lekarz zrobił zabieg i powiedział że zostawia wypis na dyżurce a na temat badań to pewnie na wizycie prywatnej możemy rozmawiać tak zrozumiałam .
Mnie również za żadnym razem nie zapytano czy chcę badać płód.... a byłam w takim stanie, że sama do tego głowy nie miałam....
Dziewczyny prosze dzis kciuki za bete, i za jutrzejsza wizyte u gin (wiem pewnie niewiele zobaczy), ale udalo mi sie wcisnac jutro w ramach pakietu do mojej lekarki ! Zeby bylo wszystko ok...
Trzymam kciuki &&&&&&&&&