Oczekujaca123
Fanka BB :)
Dziewczyny prosze dzis kciuki za bete, i za jutrzejsza wizyte u gin (wiem pewnie niewiele zobaczy), ale udalo mi sie wcisnac jutro w ramach pakietu do mojej lekarki ! Zeby bylo wszystko ok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że udało się wcisnąć [emoji110] [emoji110] trzymam kciukiDziewczyny prosze dzis kciuki za bete, i za jutrzejsza wizyte u gin (wiem pewnie niewiele zobaczy), ale udalo mi sie wcisnac jutro w ramach pakietu do mojej lekarki ! Zeby bylo wszystko ok...
Trzymam kciuki z całych siłDziewczyny prosze dzis kciuki za bete, i za jutrzejsza wizyte u gin (wiem pewnie niewiele zobaczy), ale udalo mi sie wcisnac jutro w ramach pakietu do mojej lekarki ! Zeby bylo wszystko ok...
Nie z pierwsza ciąża zero problemu super się czułam do samego końca bez żadnych leków zdrowy chłopak . Druga ciąża z wada genetyczna ( według lekarzy przypadek ) bez żadnych leków donoszona do 33 tyg i teraz dwa poronienia . Wi c nie wiem czemu tak jest czy te ciążę były nie prawidłowe czy coś mi brakuje jakiegoś leku .@Oczekujaca123 trzymam kciuki za Was oby wszystko było dobrze :*
A Ty postaraj się nie stresować i myśl pozytywnie :* daj znać jak wyjdzie beta
@kasiula222 życzę Ci takiego lekarza z sercem. Taki lekarz też daje wiele nadziei
A z wcześniejszymi ciazami, które zakończyły się szczęśliwie to miałaś jakieś problemy?
Lekarz nic nie zlecił . Wybieram się do immunologa i genetyka zrobić kariotypy jeszcze nie zapisalam się ale jutro to zrobię j wezmę skierowanie od rodzinnego .
A na grudzień jestem zapisana do doktor która się zajmuje takimi przypadkami .
Tak się zastanawiam czy jest tu więcej dziewczyn po dwóch poronieniach lub więcej i ciążami zakończonymi sukcesem ,?
Muszę poszukać nadziejii
Dagmarka nawet się mnie w tym szpitalu nie zapytali czy chce badać płód i czy chce pochować .. więc porażka ... Lekarz zrobił zabieg i powiedział że zostawia wypis na dyżurce a na temat badań to pewnie na wizycie prywatnej możemy rozmawiać tak zrozumiałam .
Roki a ja nie chcę badać bo te koszty są spore ...wolę za to zrobić się nie badania ... Ale mogli zapytać ...Niestety lekarz sam z siebie nie proponuje badań... Ja też musiałam przed zabiegiem sama powiedzieć że chce badać dziecko, bo inaczej nic z tego by nie było. Możesz potem wypożyczyć te bloczki parafinowe z których robią hist-pat ale tam raczej poznasz tylko płeć bez wad niestety, więc nie wiem czy jest sens...
Sporo tu takich przykładów, także głowa do góry i będzie dobrze
O jakich badaniach mówicie?Roki a ja nie chcę badać bo te koszty są spore ...wolę za to zrobić się nie badania ... Ale mogli zapytać ...