reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 jest sporo dziewczyn po 2 poronieniach a potem udanej nie jednej mam nadzieje ciazy. Mam 2 poronienia synka i wlasnie jade na polowkowe. Masz mnostwo nadziei, czerp od nas. A pani doktor do ktorej jedziesz duzo juz ciaz prowadzila po poronieniach, ktore biegaja, maja imiona i ciesza serca nie tylko mam [emoji307]

@Oczekujaca123 trzymam kciuki za Was oby wszystko było dobrze :*
A Ty postaraj się nie stresować i myśl pozytywnie :* daj znać jak wyjdzie beta:)

@kasiula222 życzę Ci takiego lekarza z sercem. Taki lekarz też daje wiele nadziei:)
A z wcześniejszymi ciazami, które zakończyły się szczęśliwie to miałaś jakieś problemy?

@Oczekujaca123 trzymam kciuki za Was oby wszystko było dobrze :*
A Ty postaraj się nie stresować i myśl pozytywnie :* daj znać jak wyjdzie beta:)

@kasiula222 życzę Ci takiego lekarza z sercem. Taki lekarz też daje wiele nadziei:)
A z wcześniejszymi ciazami, które zakończyły się szczęśliwie to miałaś jakieś problemy?
Nie z pierwsza ciąża zero problemu super się czułam do samego końca bez żadnych leków zdrowy chłopak . Druga ciąża z wada genetyczna ( według lekarzy przypadek ) bez żadnych leków donoszona do 33 tyg i teraz dwa poronienia . Wi c nie wiem czemu tak jest czy te ciążę były nie prawidłowe czy coś mi brakuje jakiegoś leku .

Lekarz nic nie zlecił . Wybieram się do immunologa i genetyka zrobić kariotypy jeszcze nie zapisalam się ale jutro to zrobię j wezmę skierowanie od rodzinnego .
A na grudzień jestem zapisana do doktor która się zajmuje takimi przypadkami .
Tak się zastanawiam czy jest tu więcej dziewczyn po dwóch poronieniach lub więcej i ciążami zakończonymi sukcesem ,?
Muszę poszukać nadziejii ;)

Niestety lekarz sam z siebie nie proponuje badań... Ja też musiałam przed zabiegiem sama powiedzieć że chce badać dziecko, bo inaczej nic z tego by nie było. Możesz potem wypożyczyć te bloczki parafinowe z których robią hist-pat ale tam raczej poznasz tylko płeć bez wad niestety, więc nie wiem czy jest sens...

Dagmarka nawet się mnie w tym szpitalu nie zapytali czy chce badać płód i czy chce pochować .. więc porażka ... Lekarz zrobił zabieg i powiedział że zostawia wypis na dyżurce a na temat badań to pewnie na wizycie prywatnej możemy rozmawiać tak zrozumiałam .

Sporo tu takich przykładów, także głowa do góry i będzie dobrze :)

Niestety lekarz sam z siebie nie proponuje badań... Ja też musiałam przed zabiegiem sama powiedzieć że chce badać dziecko, bo inaczej nic z tego by nie było. Możesz potem wypożyczyć te bloczki parafinowe z których robią hist-pat ale tam raczej poznasz tylko płeć bez wad niestety, więc nie wiem czy jest sens...

Sporo tu takich przykładów, także głowa do góry i będzie dobrze :)
Roki a ja nie chcę badać bo te koszty są spore ...wolę za to zrobić się nie badania ... Ale mogli zapytać ...

@kasiula222 może tak być,ze nie ma żadnej przyczyny tylko tak się stało i już. Ale dla Twojego spokoju zrób te badania :*
Może ja będę miała szansę na kolejną już szczęśliwa ciąże. Może też to Stalo się bez żadnej przyczyny. Musimy być silne i myśleć pozytywnie :)

@roki_1991 jak samopoczucie? :)

reklama
Do góry