reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Super że tak szybko się udało. Wyłapałaś ciążę na tym samym etapie co ja, bo moja pierwsza beta była 29. Ja na wszelki wypadek wzięłam duphaston bo mialam jeszcze z poprzedniego. Może spróbuj uderzyć do innego lekarza i dostaniesz receptę :) ściskam Cię mocno
Mam luteine wiec to chyba takie samo dzialanie ? Bede brala 2x100 i Zobaczymy. Heparyne tez mam na 20dni wypisana. Acard biore
W zasadzie to co mogloby mi pomoc na poczatku to mam... mam nadzieje...

Dziewczyny dziekuje za kciuki :*

reklama
Mam luteine wiec to chyba takie samo dzialanie ? Bede brala 2x100 i Zobaczymy. Heparyne tez mam na 20dni wypisana. Acard biore
W zasadzie to co mogloby mi pomoc na poczatku to mam... mam nadzieje...

Dziewczyny dziekuje za kciuki :*
Będzie dobrze, ja też się bardzo boję ciągle biegam do toalety sprawdzić czy nie ma krwi. Mnie męczą trochę bóle brzucha i nie wiem co z tym zrobić.. Może zwieksze dawke dupka? Mówiłam lekarzowi o tych bólach to mówił żebym brała paracetamol nic nie wspomniał o no spie.

reklama
Niestety nie wiem co było przyczyna. U mnie była dziwna sytuacja. Nie wiem w którym tc byłam, bo okres miałam normalnie, dopiero krwawienie i ogromny bol brzucha po okresie gdy byłam na wczasach mnie zaniepokoiły i trafiłam do greckiego szpitala. Podejrzewano pozamaciczna. Jeśli była to ciąża pozamaciczna to obumarła bo za niska beta. Z racji tego, ze to pierwsze poronienie i nie musiałam być oczyszczana to dostałam zielone światło od razu, ale monitorujemy cykl. Monitorujemy dlatego, ze zaraz po tym jak przestałam krwawić po poronieniu miałam owulacje. A po owulacji okres dostałam po 8-9 dniach a wiec za wcześnie. Chcialabym wiedzieć co jest przyczyna tego wszystkiego :( kiedy poroniłam, w którym tc,czy ciąża była starsza a ja miałam po prostu okres...

Współczuje bardzo Twojej straty. Czytałam kilka stron wcześniej :(

No i gratulacje. Podejrzewam, ze strach teraz będzie milion razy większy jak przed strata. Trzymam kciuki, będzie dobrze ❤️

Takaja w którym tc strata? Bardzo mi przykro ❤️ Mam nadzieje, ze badania wyjdą dobre i niedługo zobaczysz pozytywny test
U mnie był 8tydz już i serduszko przestało bić,a nic nie zapowiadało takiego obrotu sprawy. Musimy być dzielnie i nie poddawać się. :* a robiłaś jakieś badania po tym wszystkim? Moze warto byłoby się przebadac?

Do góry