reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doczekałas się :) ja miałam raz wstrzymanie na ponad 60 dni to było spowodowanie zapaleniem jajników i wyobraź sobie, że pomimo braku okresu miałam dni płodne i lekarz był w szoku :)
:) Ten okres daje mi popalić, ale już jest lepiej. W 16 dniu do 25 dnia cyklu znowu luteinę, żeby organizm wszedł na dobry tor. Po 3 miesiączkach mam powtórzyć badania.

reklama
@roki_1991 pieknie:) wielki dzidziuch:) moj mial chyba jakos 64 mm w 12+4 takze pieknie:) to byly prenatalne i wlasnie troche starszy sie okazal.umowiona na prenatalne? Detektor wybrany:)? Nie ma na cos czekac;) detektor bomba sprawa. @kasiula222 ja mialam tak samo;( samoistne a potem zabieg ale na trzeci dzien bo chcialam czekac ale dalej sie nie oczyscilam no i zostalam w szpitalu. 3Maj sie:*, u mnie tez 3 h dobrze ze masz za soba:*

@roki_1991 pieknie:) wielki dzidziuch:) moj mial chyba jakos 64 mm w 12+4 takze pieknie:) to byly prenatalne i wlasnie troche starszy sie okazal.umowiona na prenatalne? Detektor wybrany:)? Nie ma na cos czekac;) detektor bomba sprawa. @kasiula222 ja mialam tak samo;( samoistne a potem zabieg ale na trzeci dzien bo chcialam czekac ale dalej sie nie oczyscilam no i zostalam w szpitalu. 3Maj sie:*, u mnie tez 3 h dobrze ze masz za soba:*
Mu się wydaje że oni jednak zazwyczaj czyszcza jak się już jest w szpitalu . Bo boją się że coś zostanie ...ehh chce już o tym zapomnieć...
A jak u ciebie ? Ile miałaś poronień i na jakim zestawie jesteś?

Jestem umówiona na 30.10 bo miało to być 12+6 ale jak teraz dzidzia starsza to nie wiem co zrobię. Czy dzwonić i mówić czy poczekać jeszcze do wtorku. Chyba poczekam jednak ;)

@roki_1991 Spokojnie badanie prenatalne można wykonać do 13t6d. Zadzwoń do i się dopytaj czy będzie ok, bo piszesz, że wczoraj byłaś 11t5d od miesiączki - a 30.10 to już chyba będzie graniczna data. A poza tym - bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku.

Doświadczone dziewczyny powiedzcie mi coś o tych zastrzykach. To się robi od pępka 5 cm? I czy to normalne że po zrobieniu piecze. Mój pierwszy zastrzyk za mną i nie wiem może za blisko zrobiłam że piecze?

reklama
Do góry