kasiula222
Fanka BB :)
Takaja Roki dziękuję że pytacie . Pisałam wyżej jest mi trochę smutno ;((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana będzie dobrze już w to uwierzyć musisz i wyrzuć źle myśli . Za chwilę drugi trymestr . Nie wyobrażam sobie przeżywać takich skurczy jak wczoraj w tym poronieniu . Zrobię badania i będę działać po nowym roku jak wszystko będzie dobrzeDziewczyny, dziękuję wam. Ja po prostu jestem w mega szoku.... Nie spodziewałam się takich wieści
@kasiula222 jak u ciebie? Jak się czujesz??
@Dagmarka1991 biorę sporo.... Acard, Witb6, WitD3, jodid, encorton 5mg, prenatal uno, kwas DHA, magnez, luteine podjęzykową 3X3, neoparin 0.4. Ale dla tego malucha zrobię wszystko! Teraz dodatkowo jakieś globulki bo dopadł mnie jakiś wredny grzybek i trzeba się go pozbyć także będę się męczyć...
@kasiula222 widzę że napisałaś w międzyczasie. Kochana, na pewno się doczekasz! Ja też mam na koncie dwie straty i ciężko mi teraz pozytywnie myśleć, bo strach z tyłu głowy jest wielki. Tak bardzo chce żeby było wszystko okej!
Kochana będzie dobrze już w to uwierzyć musisz i wyrzuć źle myśli . Za chwilę drugi trymestr . Nie wyobrażam sobie przeżywać takich skurczy jak wczoraj w tym poronieniu . Zrobię badania i będę działać po nowym roku jak wszystko będzie dobrze
Dzięki Takaja . Jakoś mnie dziś nie pociesza nic , łzy mi się cisna do oczu a tak się trzymałam ...ehh mam nadzieję że jutro będzie lepiej .@roki_1991 a te leki oprócz witamin na co bierzesz? Robiłaś wcześniej badania na zespół antyfosfolipidowy? Ja tak czekam na @ i po mam zamiar zrobić te wszystkie badania. Może coś wykażą. Kochana musisz myśleć pozytywnie i zero stresu cieszę się Twoim szczęściem :*
@kasiula222 wiem co czujesz, jest ciężko ale z dnia na dzień będzie lepiej. Tak jak dziewczyny piszą na spokojnie pójdziesz do lekarza zrobi odpowiednie badania i wszystkie będziemy miały nasze upragnione dzieciaczki. Tule Cię mocno do serduszka :*
Ściskam Cię mocno :* :*Dzięki Takaja . Jakoś mnie dziś nie pociesza nic , łzy mi się cisna do oczu a tak się trzymałam ...ehh mam nadzieję że jutro będzie lepiej .
Acard - bez recepty, na receptę neoparin przeciwzakrzepowo. Encorton - steryd, w chorobach autoimmunologicznych. Przepraszam, że się wtrącam. Luteina na podtrzymanie ciąży, bardzo ważny hormon. Też go biorę podjęzykowo.@roki_1991 a te leki oprócz witamin na co bierzesz? Robiłaś wcześniej badania na zespół antyfosfolipidowy? Ja tak czekam na @ i po mam zamiar zrobić te wszystkie badania. Może coś wykażą. Kochana musisz myśleć pozytywnie i zero stresu cieszę się Twoim szczęściem :*
@kasiula222 wiem co czujesz, jest ciężko ale z dnia na dzień będzie lepiej. Tak jak dziewczyny piszą na spokojnie pójdziesz do lekarza zrobi odpowiednie badania i wszystkie będziemy miały nasze upragnione dzieciaczki. Tule Cię mocno do serduszka :*
Kasiu musisz przeżyć żałobę, ja też pamiętam ten dzień jak wróciłam z zabiegu a drugiego dnia była wigilia. Nie chciałam widzieć nikogo, odbierać telefonów i słuchać pocieszenia. Ale po świętach jakoś zebralam się w sobie i zaczęłam szukać przyczyny i przede wszystkim ogarniętego lekarza który mi pomoże jeśli już się uda. Musisz teraz przetrwać ten najgorszy czas, wypłakać się tyle ile potrzebujesz a kiedyś obudzisz się z myślą chcę dalej walczyć. Wierzę w CiebieDzięki Takaja . Jakoś mnie dziś nie pociesza nic , łzy mi się cisna do oczu a tak się trzymałam ...ehh mam nadzieję że jutro będzie lepiej .
Dzięki za wyjaśnienie a Acard jest na?Acard - bez recepty, na receptę neoparin przeciwzakrzepowo. Encorton - steryd, w chorobach autoimmunologicznych. Przepraszam, że się wtrącam. Luteina na podtrzymanie ciąży, bardzo ważny hormon. Też go biorę podjęzykowo.