reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Oczekujaca123 spokojnie, moze to implantacja ;). Trzymam kciuki.

@Dagmarka1991 ja od dzis przyjmuje luteine, i tu moje pytanie. Nie chcialam dowcipnej, bo potem ciagle mialam mokro w gatkach, srednio przyjemne uczucie, wiec poprosilam o podjezykowa. Powiedzcie mi, czy to bardziej trzeba ssac, czy czekac az samo sie rozpusci? Czy jakos szczegolnie trzeba uwazac, aby byl odstep miedzy innymi tabletkami i czy jedzeniem?

@wisna to prawda, wiem, ze zyjemy w czasach, kiedy kobiety rowniez chca spelniac sie zawodowo dlatego maciezynstwo odkladane jest na pozniej. I 40letnia kobieta na porodowce to juz nie ewenement. Moja kuzynka urodzil w wieku 41 lat, jej najmlodsza corka miala 17 lat. Pracuje z kobieta,ktora urodzila w wieku 43 lat. Wiem, ze mam jeszcze szanse, choc przyznaje, ze jak 1dc jest zwykle przeplakany. Coz, tak juz mam, nie potrafie sie odstresowac, zapomniec, wylaczyc.Nic na to nie poradze.

@Dagmarka1991 ja od dzis przyjmuje luteine, i tu moje pytanie. Nie chcialam dowcipnej, bo potem ciagle mialam mokro w gatkach, srednio przyjemne uczucie, wiec poprosilam o podjezykowa. Powiedzcie mi, czy to bardziej trzeba ssac, czy czekac az samo sie rozpusci? Czy jakos szczegolnie trzeba uwazac, aby byl odstep miedzy innymi tabletkami i czy jedzeniem?

@wisna to prawda, wiem, ze zyjemy w czasach, kiedy kobiety rowniez chca spelniac sie zawodowo dlatego maciezynstwo odkladane jest na pozniej. I 40letnia kobieta na porodowce to juz nie ewenement. Moja kuzynka urodzil w wieku 41 lat, jej najmlodsza corka miala 17 lat. Pracuje z kobieta,ktora urodzila w wieku 43 lat. Wiem, ze mam jeszcze szanse, choc przyznaje, ze jak 1dc jest zwykle przeplakany. Coz, tak juz mam, nie potrafie sie odstresowac, zapomniec, wylaczyc.Nic na to nie poradze.
Dzieki :*
Ja w ciazy bralam dowcipnie, ale jak trafilam do szpitala to tam bralam doustnie , wsadzalam pod jezyk i czekalm az sie rozpuści

@hona niestety, czekasz aż się rozpuści pod językiem... Ja właśnie zjadłam swoje trzy kochane tabletki luteiny i musiałam zagrysc batonikiem :p
Ej Laski, weźcie mnie kopnijcie w zadek... Znowu mam czarne myśli, nie czuję bólu brzucha od kilku dni, takiego jaki był do tej pory, cycki też nie bolą jak wcześniej... Czy to musi być wszystko takie stresujące?? :(

@hona niestety, czekasz aż się rozpuści pod językiem... Ja właśnie zjadłam swoje trzy kochane tabletki luteiny i musiałam zagrysc batonikiem [emoji14]
Ej Laski, weźcie mnie kopnijcie w zadek... Znowu mam czarne myśli, nie czuję bólu brzucha od kilku dni, takiego jaki był do tej pory, cycki też nie bolą jak wcześniej... Czy to musi być wszystko takie stresujące?? :(
@roki1991 kopie w du... tak bardzo mocno ;)
Uspokoj sie ! ;* bedzie dobrze. Choc wiem, ze z nami to tak jest... nie boli zle, boli zle.. no nie dogodzisz..
Wdech, wydech, włącz fajny film, wypij herbatke i relaksuj sie ;)

@roki_1991 . Również przesyłam kopniaka :) Z objawami tak jest, że raz jakieś są, raz ich nie ma. Też tak miałam. A to że brzuch nie boli to akurat dobrze. Zobaczysz jeszcze trochę a brzuszek zacznie rosnąć i dostaniesz kopniaki wewnętrzne ;) A co do luteiny można lekarza poprosić o dopochwową - też ma swoje uroki. Uczula, ale przynajmniej wymiotować się po niej nie chce.

@roki_1991 . Również przesyłam kopniaka :) Z objawami tak jest, że raz jakieś są, raz ich nie ma. Też tak miałam. A to że brzuch nie boli to akurat dobrze. Zobaczysz jeszcze trochę a brzuszek zacznie rosnąć i dostaniesz kopniaki wewnętrzne ;) A co do luteiny można lekarza poprosić o dopochwową - też ma swoje uroki. Uczula, ale przynajmniej wymiotować się po niej nie chce.

Bardzo nie chce tej dopochwowej, bo właśnie podrażniaja mnie wszystkie takie leki... Teraz mam globulki bo lekarz kazał brać i jest masakra. Także nie wyobrażam sobie luteiny jeszcze.
A u ciebie były bóle brzucha jak na okres? I jeśli tak to pamiętasz kiedy przeszły? Bo o takie bóle mi chodzi ;)

reklama

Ja wkładam pod język i czekam aż się sama rozpuści. Po tym już nie jem.

Do góry