Oczekujaca123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ;*Dzisiaj ostatni dzień luteiny. Jutro odstawiam i czekam na @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki ;*Dzisiaj ostatni dzień luteiny. Jutro odstawiam i czekam na @.
Po poronieniu 3 miesiączki były. I później miesiączka się zatrzymała.Trzymam kciuki ;*
To pamietam, trzymam kciuki, zeby sie unormowalo i @przyszla. ;*Po poronieniu 3 miesiączki były. I później miesiączka się zatrzymała.
Dzieki :*@Oczekujaca123 spokojnie, moze to implantacja . Trzymam kciuki.
@Dagmarka1991 ja od dzis przyjmuje luteine, i tu moje pytanie. Nie chcialam dowcipnej, bo potem ciagle mialam mokro w gatkach, srednio przyjemne uczucie, wiec poprosilam o podjezykowa. Powiedzcie mi, czy to bardziej trzeba ssac, czy czekac az samo sie rozpusci? Czy jakos szczegolnie trzeba uwazac, aby byl odstep miedzy innymi tabletkami i czy jedzeniem?
@wisna to prawda, wiem, ze zyjemy w czasach, kiedy kobiety rowniez chca spelniac sie zawodowo dlatego maciezynstwo odkladane jest na pozniej. I 40letnia kobieta na porodowce to juz nie ewenement. Moja kuzynka urodzil w wieku 41 lat, jej najmlodsza corka miala 17 lat. Pracuje z kobieta,ktora urodzila w wieku 43 lat. Wiem, ze mam jeszcze szanse, choc przyznaje, ze jak 1dc jest zwykle przeplakany. Coz, tak juz mam, nie potrafie sie odstresowac, zapomniec, wylaczyc.Nic na to nie poradze.
@roki1991 kopie w du... tak bardzo mocno@hona niestety, czekasz aż się rozpuści pod językiem... Ja właśnie zjadłam swoje trzy kochane tabletki luteiny i musiałam zagrysc batonikiem [emoji14]
Ej Laski, weźcie mnie kopnijcie w zadek... Znowu mam czarne myśli, nie czuję bólu brzucha od kilku dni, takiego jaki był do tej pory, cycki też nie bolą jak wcześniej... Czy to musi być wszystko takie stresujące??
@roki_1991 . Również przesyłam kopniaka Z objawami tak jest, że raz jakieś są, raz ich nie ma. Też tak miałam. A to że brzuch nie boli to akurat dobrze. Zobaczysz jeszcze trochę a brzuszek zacznie rosnąć i dostaniesz kopniaki wewnętrzne A co do luteiny można lekarza poprosić o dopochwową - też ma swoje uroki. Uczula, ale przynajmniej wymiotować się po niej nie chce.
Ja wkładam pod język i czekam aż się sama rozpuści. Po tym już nie jem.@Oczekujaca123 spokojnie, moze to implantacja . Trzymam kciuki.
@Dagmarka1991 ja od dzis przyjmuje luteine, i tu moje pytanie. Nie chcialam dowcipnej, bo potem ciagle mialam mokro w gatkach, srednio przyjemne uczucie, wiec poprosilam o podjezykowa. Powiedzcie mi, czy to bardziej trzeba ssac, czy czekac az samo sie rozpusci? Czy jakos szczegolnie trzeba uwazac, aby byl odstep miedzy innymi tabletkami i czy jedzeniem?
@wisna to prawda, wiem, ze zyjemy w czasach, kiedy kobiety rowniez chca spelniac sie zawodowo dlatego maciezynstwo odkladane jest na pozniej. I 40letnia kobieta na porodowce to juz nie ewenement. Moja kuzynka urodzil w wieku 41 lat, jej najmlodsza corka miala 17 lat. Pracuje z kobieta,ktora urodzila w wieku 43 lat. Wiem, ze mam jeszcze szanse, choc przyznaje, ze jak 1dc jest zwykle przeplakany. Coz, tak juz mam, nie potrafie sie odstresowac, zapomniec, wylaczyc.Nic na to nie poradze.