reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Kochane !

Co u Was? U mnie się jakoś kula :p
Jutro kolejna wizyta .
Tygodnie lecą i lecą :)

Ostatnio mnie nachodzą myśli na temat pepowiny.
Strasznie się boję, że moja Mała się owinie ...
Oczywiście się naczytalam o tym jakie są konsekwencje, a lekarze raczej nie przejmują się owinięciem .
Nie wiem czy moja Mała jest owinięta- jutro będę pytać, ale przeraza mnie taka wizja .
Czy Wy tez się tego obawiacie ?
Pozdrawiam

reklama
@Paulinax Ja też miewałam takie obawy - bo za dużo starałam się sobie wyobrażać. Albo że w trakcie porodu dziecko zaklinuje się o pępowinę itp. Natomiast tak naprawdę maluch z czasem ma coraz mniej miejsca i coraz trudniej mu dokonać takiej akrobacji, by się pępowiną owinąć. Nie martw się na zapas :)

Cześć Kochane!
Przepraszam, ze teraz ale mialam male zawirowania z telefonem..i dopiero teraz nadrabiam zaleglosci. Otóż od tygodnia jestem szczęsliwą mamą Miłoszka. Urodził się 12 września o 13.30 i poszlo szybko. Mialam wywolywany ale nie bylo az tak zle. Mąz byl caly czas ze mną. ;) więc oficjalnie zwalniam brzuszek. Ktora chętna??? :
Buziaki dla kazdej ;) trzymam kciuki za fasolki i za te które niestety tutaj dołączyły w ostatnim czasie. Będzie pięknie! Zobacz załącznik 899523
Ale słodziak :)

Hej dziewczyny!
@anja93 gratuluję!!!
Mam pytanie, jakie witaminy lepsze fembion 0, czy prenatal uno? A może cos jeszcze innego polecacie? W przyszlym tyg. mam zabieg na serce, po nim planuje przygotowywac się na ciążę wiec zastanawiam sie w co sie zaopatrzyc, obecnie biore zwykly kwas foliowy ale wolalabym taki z metylowanym.
@roki_1991 bedzie dobrze :) trzymam kciuki :)

Hej dziewczyny!
@anja93 gratuluję!!!
Mam pytanie, jakie witaminy lepsze fembion 0, czy prenatal uno? A może cos jeszcze innego polecacie? W przyszlym tyg. mam zabieg na serce, po nim planuje przygotowywac się na ciążę wiec zastanawiam sie w co sie zaopatrzyc, obecnie biore zwykly kwas foliowy ale wolalabym taki z metylowanym.
@roki_1991 bedzie dobrze :) trzymam kciuki :)
Mi przy mutacjach lekarz zaleci prenatal uno

reklama
Do góry