roki_1991
Fanka BB :)
@Dagmarka1991 a jakiś pomysł na to skąd ciągły brak @?? Przecież to już chyba ze dwa miesiące trwa o ile dobrze kojarzę....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo może być przyczyn. Zrobiłam zalecone badania. 27 września mam wizytę u ginekologa.@Dagmarka1991 a jakiś pomysł na to skąd ciągły brak @?? Przecież to już chyba ze dwa miesiące trwa o ile dobrze kojarzę....
Jeszcze chciałam się zapytać, czy Ty robiłaś badania na zespół antyfosfolipidowy?@Dagmarka1991 a jakiś pomysł na to skąd ciągły brak @?? Przecież to już chyba ze dwa miesiące trwa o ile dobrze kojarzę....
Jeszcze chciałam się zapytać, czy Ty robiłaś badania na zespół antyfosfolipidowy?
Oby w Twoim miescie hematolog z nfz byl szybko.. u mnie dramat.. a naprawde szukalam juz na calym slasku. Terminy z kosmosu ;/I dostałam skierowanie od rodzinnego do poradni hematologicznej na NFZ w kierunku diagnostyki trombofilii (białka C, S, itd.).
Terminy z kosmosu tak samo. I tak będę mieć heparynę, więc nie wiem, co robić.Oby w Twoim miescie hematolog z nfz byl szybko.. u mnie dramat.. a naprawde szukalam juz na calym slasku. Terminy z kosmosu ;/
Nie wiem, czy robić prywatnie, czy nie. A będę mieć heparynę od pozytywnego testu.Tak robiłam. Zaraz po drugim poronieniu. Dziewczyny pisały tutaj że warto je zrobić, więc ich posłuchałam. Ale wszystko wyszło w normie. A czemu pytasz?
Powinnam na zespół zrobić od razu po poronieniu, teraz to chyba jest za pózno.@Dagmarka1991 moim zdaniem warto zrobić chociaż po to żeby lekarz wiedział czy trzeba dać większą dawkę czy wystarczy najmniejsza profilaktyczna