roki_1991
Fanka BB :)
@kasiula222 o 17.15 ale zawsze jest poślizg...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poronilam bardzo wczesną ciążę, zakończyło się zabiegiem łyżeczkowania. W następną ciążę zaszłam po pierwszej miesiączce od poronienia.
Świetne wieściCześć dziewczyny , byłam u gin i powiedziała ze już mogę się starac jeśli jestem gotowa . Mam zacząć brać acard 75 a jak zajdę w ciąże to zwiększy mi do 150. Także do dzieła
Wszystko w porządku z ciąża, oczywiście jestem pod stałą kontrolą lekarza. Biorę duphaston i spasmoline. Macica zdarzyła się zagoić, przed zajściem w ciążę po poronieniu lekarz "pozwolił" już działać.I jak druga ciąża? Wszystko dobrze? Macica zdążyła się zagoic? A jak było u Was z pierwszym zbliżeniem po zabiegu, długo czekalyscie?