reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
o ja tez mam zamiar ogorkowa dzisiaj zrobic bo M uwielbia

Gusia po nastemnym cyklu bedzie juz fasolinczeka zobaczysz:tak:
kierwa jeszcze pol godziny w pracy i do domku
cale szczescie ze do akademika mam tlko przejsc przez ulice i prawie jestem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

marlena, alicja witajcie.... jak ja się za Wami wszystkimi stęskniłam

Alicja, szkoda, że Twoi teściowie nie rozumieją, że to Wasz ślub i Wasz najważniejszy dzień w życiu. Postaw twardo na swoim, jak trzeba to rzuć o ziemię ze dwa talerze..

Selena miło, że wpadłaś do nas choć na chwilkę, czekamy na zdjęcia co ciekawsze opowiastki.

Cyniczna, twoja osoba wprawia mnie w dobry nastrój, bawisz mnie niesamowicie. przytulanki proponuję zacząć jak tylko skończy się plamienie, choć małe co nie co może Ci w tym pomóc. My zaczęliśmy po dwóch tygodniach, nie wytrzymaliśmy dlużej. A z tego co piszesz już jesteś gotowa...

Edytko, kochanie myślami ciągle jestem przy Tobie. Buziole dla Ciebie.

witam również nowe dziewczyny, wróbelek, katrin, kasienka, kruszynka, co prawda pierwsze chwile nie należą do najmilszych.... ale widzę że się już na dobre zadomowiłyście. Super, jak ktoś wcześniej powiedział, terapia grupowa działa. Sprawdziłyśmy. Pozdrawiam was serdecznie.

Hej,melduję,że mi ble i to bardzo.
Dzisiaj mam jakiś koszmarny dzień.zrobienie badań rano zajęło mi 2 godz. i 122 zł:baffled: Z 50 osób w laboratorium przede mną.Potem na pocieszenie...złamałam sobie zęba:szok::wściekła/y: I to całkiem,że mam "przerwę":no: Tego gdzie była operacja i obcinany koniec.Także mam w tym miejscu tylko kawałek korzenia i co teraz:confused: Żeby było śmieszniej to jedząc ...twarożek:zawstydzona/y: No załamana jestem,wyglądam jak patologia.Na 17 do dentysty,ale nie wiem jak to będzie w moim stanie rzygającym:zawstydzona/y:
Pozdrawiam,nie mam siły was poczytać.Buziaki.Papa.

o ja tez mam zamiar ogorkowa dzisiaj zrobic bo M uwielbia

Gusia po nastemnym cyklu bedzie juz fasolinczeka zobaczysz:tak:
kierwa jeszcze pol godziny w pracy i do domku
cale szczescie ze do akademika mam tlko przejsc przez ulice i prawie jestem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

Hej,Alicja Guśka dobrze radzi,tylko niech te talerze teściowej będą:-D
Cyniczna,wynik histopat. robi się,żeby wykryć czy to nie był zaśniad groniasty,czyli nowotwór kosmówki.Ale to raczej wcześniej się podejrzewa na usg.Dziewczyny,przestańcie zmyślać już z tymi podkładkami dla lekarzy:sorry2:
Wszystko co się z naszego ciała usuwa jest poddawane takim badaniom,czy to nie ma komórek patologicznych,nowotworowych.

reklama
Do góry