jagoda87
Fanka BB :)
Ogólnie dobrze, wieczorami trochę mnie mdłości zaczęły męczyć ale nie mogę narzekać. Jedynie bardzo zaczęłam się bać jak ta ciąża się zakończy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję Jakoś w tym miesiącu wyluzowałam, bez napięć i liczenia i jest mi ok. Uda się to cudownie...jak nie to będziemy próbować do skutku Pewnie przy zbliżającej się @ nie będę już taka Happy,ale postaram się nie dobijać ;*
Zakończy się ślicznym różowiutkim bobo, które skradnie Ci serduchoOgólnie dobrze, wieczorami trochę mnie mdłości zaczęły męczyć ale nie mogę narzekać. Jedynie bardzo zaczęłam się bać jak ta ciąża się zakończy...
Oby się poukladalo. Przytulam ;*Kciuki zacisniete. Bedzie dobrze IwonkoGratuluje siurasa
Dziewczyny u mnie na razie z ciąża nienajlepiej ale nie chce jeczec i sie rozwodzic nad tym. Mam dosc wszystkiego na ten moment.
Kciuki mocno zaciśniete [emoji8]Hejka. Wody mi odeszly. Jade rodzić. Trzymajcie kciuki.
Gratulacje dla dzielnej mamy [emoji5]Już jest z nami 2610 tego cudu. Jest cudowna. Nie musi być w inkubatorze. było cesarskie cięcie Teraz odpoczywamy
Wow, szybko poszło [emoji16] Gratuluje małej ksieżniczki [emoji8] Odpoczywajcie [emoji8]Już jest z nami 2610 tego cudu. Jest cudowna. Nie musi być w inkubatorze. było cesarskie cięcie Teraz odpoczywamy
Już jest z nami 2610 tego cudu. Jest cudowna. Nie musi być w inkubatorze. było cesarskie cięcie Teraz odpoczywamy