reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@inge69 no super ! 3mamy kciuki:) @monia_l tez polecam szczerze i serdecznie detektor:) ja kupilam na aukcji za 100zl...grosze a wzielam go wczoraj do gin i powiedzial ze super sprzet( mialam szczescie z zakupem) i moge sobie smialo sama badac bo takie samo tetno pokazal co jego usg. A ja co tydz do 24tc jezdze do wawy na badanie przepływow serduszka i gin powiedzial ze po 24tc bede do niego co tydzien chodzix na samo sluchanie:/ czyli kasa no ale zaakceptowal moj detektor wiex super. Do 12tc mialam wizyty max co 2 tyg potem zaczelam sluchac serduszka i juz byl luzik:) tzn boje sie caly czas ale nie o to xzy serduszko bije:) teraz jak czuje ruchy to tak nie uzywam ale moge tez patrzec czy nie zwalnia. W zaawansowanej ciazy tez sie przyda jak dzidzia nie bedzie miala tyle miejca na ruchy to nie będzie stresu:)

No to jak ubranka na tapecie, zobaczcie co ja upolowalam:) aha i bąbelek wczoraj mial prawie 450 gr, wszystko ok a tydz temu mial echo serca i budowa i praca idealna:)
Totois a jaki ten detektor masz? Chetnie sie dowiem zeby na przyszlosc nie kupowac pierwszego lepszego, tylko sprawdzony:)

reklama
@inge69 no super ! 3mamy kciuki:) @monia_l tez polecam szczerze i serdecznie detektor:) ja kupilam na aukcji za 100zl...grosze a wzielam go
wczoraj do gin i powiedzial ze super sprzet( mialam szczescie z zakupem) i moge sobie smialo sama badac bo takie samo tetno pokazal co jego usg. A ja co tydz do 24tc jezdze do wawy na badanie przepływow serduszka i gin powiedzial ze po 24tc bede do niego co tydzien chodzix na samo sluchanie:/ czyli kasa no ale zaakceptowal moj detektor wiex super. Do 12tc mialam wizyty max co 2 tyg potem zaczelam sluchac serduszka i juz byl luzik:) tzn boje sie caly czas ale nie o to xzy serduszko bije:) teraz jak czuje ruchy to tak nie uzywam ale moge tez patrzec czy nie zwalnia. W zaawansowanej ciazy tez sie przyda jak dzidzia nie bedzie miala tyle miejca na ruchy to nie będzie stresu:)

No to jak ubranka na tapecie, zobaczcie co ja upolowalam:) aha i bąbelek wczoraj mial prawie 450 gr, wszystko ok a tydz temu mial echo serca i budowa i praca idealna:)
Hej kochana, dlaczego będziesz miała takie częste wizyty?
Ja nadal mam problem z określeniem czy to moje tetno czy dzidzi :/ Jak odroznic ?

@Paulinax 140 to na pewno dzidzi:) moje przeplywy sa wolne, wyraznie to slysze, ale ja ogladalam troche filmikow jak sluchac i tam juz sie napatrzylam i nasluchalam ktore to moje a ktore dzidzi, dla mnie nie do pomylenia:) a ja mam zalecone od 16 do 24 tc co tydzien wizyty w wawie na przeplywy serduszka u dzidzi i echo serca ze wzgledu na przeciwciala anty ro ktore mam. 1-2% ryzyka ze przenikna do lozyska i zaczna psosic z serduszkiem malenstwa ale zawsze spie spokojnie:) wszystko super, serduszko prawidlowo zbudowane, przeplywy idealne: ) a jezdzenie juz prawie koncze i ryzyko bedzie mniejsze:) a jak u Ciebie? Wszystko w jak najlepszym porzadku:)?

Dziewczyny a pamietacie nick szczęściary co ma trojke dzieci i teraz zaszla w trojacza ciaze? Agula cos takiego? Ciekawam co u niej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ja nawet nie muszę testować bo przyszła wredna małpa ;))Jeszcze się nie rozkręciła ale kwestia czasu .Z pozytywnych stron to tylko to że jest regularny cykl tak jak miałam przed poronieniem . No i ze do tyg mi się skończy i będę mogła się pobawić spokojnie na weselu ;)

Do góry