kasiula222
Fanka BB :)
Syl ile Ci się okres spóźnia ? Kiedy idziesz na betę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana narazie jestem w terminie.. dziś jest 14d od wyraźnych testów owulacyjnych...o ile wszystko dobrze policzone i owu wykryta to planuje pobiponiedzi, wtorek jechać na betę :*Syl ile Ci się okres spóźnia ? Kiedy idziesz na betę ?
@muza_ton wiesz co chyba tak, to jest jakiś dziwny niepokój przed porodem :/ moja położna wręcz stwierdziła że pacjentki z taką traumą to jeszcze nie miała. Jeszcze dodatkowy stres bo ona ma urlop od poczatku września także możemy się minąć a Ty nie stresujesz sie porodem ? Bedziesz miała cc czy naturalnie ?@membaris ale to masz obawy przed porodem czy co się dzieje??
@ivvonka i to w instytucie? To co by wychodziło że ta moja Poradnia jest jakaś specjalna? Ja już wizyty co 2tyg 4razy mialam i przed każdą ktg. A od teraz co tydzień kazała robić. Ale wrażenie super jak tak Ci to stuka a jak zacznie się ruszać to jakby wybuch jakiś. Albo sobie zasnie tak jak @anja93 pisze i trzeba budzić :-) super te ubranka. To wszystko jest takie ładne...
@Syl92 mi w 26dc beta nie wyszła nawet a test w 31dc dopiero przy 28dniowych cyklach
Mi również dwa tyg od pozytywnego testu owu przyszła małpa . Ale u Ciebie to raczej ciaza bo masz objawyKochana narazie jestem w terminie.. dziś jest 14d od wyraźnych testów owulacyjnych...o ile wszystko dobrze policzone i owu wykryta to planuje pobiponiedzi, wtorek jechać na betę :*
Obyś miała rację, ale dziś to już leżę bobtak mnie ciągnie macica, że szok.. jak tak będzie to za miesiąc Cię zarażę :*Mi również dwa tyg od pozytywnego testu owu przyszła małpa . Ale u Ciebie to raczej ciaza bo masz objawy
Rozumiem, dobrze, że to kontrolują, ale na pewno będzie wszystko dobrze@Paulinax 140 to na pewno dzidzi moje przeplywy sa wolne, wyraznie to slysze, ale ja ogladalam troche filmikow jak sluchac i tam juz sie napatrzylam i nasluchalam ktore to moje a ktore dzidzi, dla mnie nie do pomylenia a ja mam zalecone od 16 do 24 tc co tydzien wizyty w wawie na przeplywy serduszka u dzidzi i echo serca ze wzgledu na przeciwciala anty ro ktore mam. 1-2% ryzyka ze przenikna do lozyska i zaczna psosic z serduszkiem malenstwa ale zawsze spie spokojnie wszystko super, serduszko prawidlowo zbudowane, przeplywy idealne: ) a jezdzenie juz prawie koncze i ryzyko bedzie mniejsze a jak u Ciebie? Wszystko w jak najlepszym porzadku?
Dziewczyny a pamietacie nick szczęściary co ma trojke dzieci i teraz zaszla w trojacza ciaze? Agula cos takiego? Ciekawam co u niej
Masz rację :*@Paulinax ja wiem, że my wszystkie po stratach mamy w głowie kołowrotek niezły, ale zamartwiasz się troszkę za dużo. Czujesz ruchy. To już super+dobre wyniki usg. Nic maleństwu nie jest. Teraz w ten upał może słabiej odczuwasz ruch. Tak to bywa. Jeśli detektor tylko Cię martwi to do szafy go i obserwuj ruchy dziecka, polegaj na usg. Może tak się maluch układa, że ciężko trafić.