reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Raz dwa trzy ale to leci....Trzymam kciuki by było dobrze .
Jagoda mi się wydaje że przyrost jest ładny ;) Masz już objawy który to tydzień już?

5t1d bez objawów dlatego jest to dla mnie trochę dziwne bo zawsze od początku kiepsko się czułam ale najważniejsze ze beta rośnie [emoji6]

reklama
Tak w google wpisac pan tabletka witaminy w ciazy i wyskoczy:) gratuluje wszystkim! @raz_dwa_trzy :* @jagoda87 piekna beta!
Ja wczoraj niestety prawie zemdlalam:/ siedze w pociagu, przysypiam, a nagle zimne poty, strasznie mi niedobrze, mysle ide do toalety bo zwymiotuje a nagle kreci sie w glowie i odplywam...ale glowa miedzy nogi i przeszlo. Wszystko trwalo pol minuty ale mialam stresa:/ dzis cisnienie 100/50 zawsze mialam niskie ale to chyBa przesada:D no i na autobus przed pociagiem zafundowalam sobie maly sprint bo zapomnialam biletu z domu..no i upaly:D kombinacja nieidealna ale dzis juz dobrze a jutro mam gina to skonsultuje:) buzka!

Tak w google wpisac pan tabletka witaminy w ciazy i wyskoczy:) gratuluje wszystkim! @raz_dwa_trzy :* @jagoda87 piekna beta!
Ja wczoraj niestety prawie zemdlalam:/ siedze w pociagu, przysypiam, a nagle zimne poty, strasznie mi niedobrze, mysle ide do toalety bo zwymiotuje a nagle kreci sie w glowie i odplywam...ale glowa miedzy nogi i przeszlo. Wszystko trwalo pol minuty ale mialam stresa:/ dzis cisnienie 100/50 zawsze mialam niskie ale to chyBa przesada:D no i na autobus przed pociagiem zafundowalam sobie maly sprint bo zapomnialam biletu z domu..no i upaly:D kombinacja nieidealna ale dzis juz dobrze a jutro mam gina to skonsultuje:) buzka!

Kochana uważaj na siebie i oszczędzaj się! Te upału są straszne zwłaszcza dla kobiet w ciąży.. dobrze ze się już lepiej dzisiaj czujesz.

Jagoda a przypomnij mi ile cyklów minęło od poronienia? I jak było u cb z wcześniejszą ciąża ?

Minęło 8 miesięcy od cc. Moje bliźniaczki urodziłam w 26t6d i obie niestety odeszły. W zeszłym miesiącu tez myślałam ze się już udało ale coś poszło nie tak na początku zresztą tak samo jak przed ciążą bliźniaczą.

reklama
Minęło 8 miesięcy od cc. Moje bliźniaczki urodziłam w 26t6d i obie niestety odeszły. W zeszłym miesiącu tez myślałam ze się już udało ale coś poszło nie tak na początku zresztą tak samo jak przed ciążą bliźniaczą.
Teraz musi być dobrze . Wyobrażam sobie co musiałaś przechodzic ..:((( Jesteś na prawdę bardzo dzielna i życzę ci z całego serca by było dobrze .
Powiedzieli Ci dlaczego tak się stało ? Zrobili jakieś badania ? Może już pytalam o to ale moja pamięć jest kiepska dużo nas tu i mi się wszystko miesza ;)

Do góry