reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@anja93 biedulko, też te nogi masz spuchnięte?
Ja już poszłam na targ i kupiłam takie buty szmaciaki. Weszły mi jako tako na stopy, ale jeszcze w domu dodałam operację: usuń gumkę, będzie luźniej. :) Możliwe, że w sobotę pojadę i kupię drugie tylko w innym kolorze, bo te są białe to teraz już szarawe.

@muza_ton natchnęłaś mojego męża na sok malinowy. Tak siedzę i czytam: o właśnie... sok malinowy można zrobić. A mężu: no zróbmy, zróbmy, dobry będzie do piwa w zimę.

@monia_l superowo. To który już masz tydzień?

@martakratka jak tam brzuszek? Rośnie? Już widać?

reklama
Ja już poszłam na targ i kupiłam takie buty szmaciaki. Weszły mi jako tako na stopy, ale jeszcze w domu dodałam operację: usuń gumkę, będzie luźniej. :) Możliwe, że w sobotę pojadę i kupię drugie tylko w innym kolorze, bo te są białe to teraz już szarawe.

@muza_ton natchnęłaś mojego męża na sok malinowy. Tak siedzę i czytam: o właśnie... sok malinowy można zrobić. A mężu: no zróbmy, zróbmy, dobry będzie do piwa w zimę.

Ivonko jeszcze nic nie widac :) I nie przeszkadza mi to. Prawdę mowiac nawet cieszy, bo w czwartek mam bardzo trudną rozprawę w sądzie i wolałabym zeby nie bylo jeszcze widać. Dziewczyny, a moze mi poradzicie co ja mogę wziąć albo jakie zioła wypic na uspokojenie. Bo to dla mnie bardzo stresująca rozprawa a nie chcialabym zaszkodzic dzidziorkowi... Ivonko - Ty sie pochwal brzuszkiem. Prosimy :)

Hej dziewczyny robiliście testy owulacyjne przy staraniach ? Dziś 14 dzień cyklu ale testy nie wychodzą . Z obserwacji śluz u by trochę wskazywało na owulację ...Jutro idę do gina to się coś dowiem czy już po czy przed .
Ja robiłam, może wyjdzie jutro. Spokojnie może owulacja przesunięta. Dobrze ze masz jutro wizytę to to skonsultujesz :-)
Ivonko jeszcze nic nie widac :) I nie przeszkadza mi to. Prawdę mowiac nawet cieszy, bo w czwartek mam bardzo trudną rozprawę w sądzie i wolałabym zeby nie bylo jeszcze widać. Dziewczyny, a moze mi poradzicie co ja mogę wziąć albo jakie zioła wypic na uspokojenie. Bo to dla mnie bardzo stresująca rozprawa a nie chcialabym zaszkodzic dzidziorkowi... Ivonko - Ty sie pochwal brzuszkiem. Prosimy :)
Kochana spokojnie możesz napić się melisy. Mnie lekarz pozwolił :-)

To bardzo wczesna ciąża bo dopiero dzis jest 6t0d ale wczoraj sobie powiedzialam ze jak dzis okaze sie ze jest dobrze to juz bedzie dobrze.

@martakratka, u mnie późno też wyskoczył. To akurat rodzinne. Mało było widać przez dłuuuugi czas a tu nagle w 7/8 mc ding i jest kulencja taka solidna. No kiedyś wkleję tego brzuchacza.:)

reklama
Do góry