reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Super wieściJa właśnie po wizycie u lekarza i jest dobrze serduszko bije jak mi to powiedzial i pokazal to ze szczescia się popłakałam tam kolejna wizyta za tydzien w piatek.
patuśka
Cudne wiesci, bardzo sie cieszęJa właśnie po wizycie u lekarza i jest dobrze serduszko bije jak mi to powiedzial i pokazal to ze szczescia się popłakałam tam kolejna wizyta za tydzien w piatek.
kb.karola90
Wspaniałe wieści na początek dnia i teraz tylko spokój i spokój i tak do 9 miesiąca ciążyJa właśnie po wizycie u lekarza i jest dobrze serduszko bije jak mi to powiedzial i pokazal to ze szczescia się popłakałam tam kolejna wizyta za tydzien w piatek.
anja93
@muza_ton oo to faktycznie duzo tego bierzesz! ja cala ciaze jade tylko na prenatalu duo i tej luteinie do 16tc. Powiem Ci ze tak jakby te bóle nalżyły po tym magne b6, juz latwiej z lozka wstac hehe ale juz niedlugoooo ale znow nogi mi puchną okropnie! Teraz w niedziele jak mi spuchly to do tej pory trzymają...masakra ;D
martakratka
O - nie wiedzialam. Ciekawe czy moj lekarz o tym wspomni. Musze pamietac zeby odstawić w takim razie. Dziewczyny Wy juz na ostatniej prostej... Jak się czujecie?@martakratka genetyk mówił aby do max 32tyg bo może spowodować jakieś wady u dziecka. No a wczoraj 32tyg i 5 dni było i Pani dr kazała odstawić.
@anja93 ja biorę rano prenatal duo, osteogenon (wapno aby uzupełnić ubytki które wywołuje długotrwałe zażywanie heparyny), sylimarol na wątróbkę i asmag lub asparagin. A wieczorem tylko te ostatnie bo tego dużo do 6tabl biorę. No i oczywiście zastrzyk neoparin. Czasem jak nogi spuchną to urosept ale to jak już wcale zmniejszyć się nie chcą. A jak się czujesz. To spojenie Ci przeszło? Ja ponad tydzień miałam spokój a wczoraj znowu zaczęło boleć
martakratka
Ale sie cieszę Super KochanaJa właśnie po wizycie u lekarza i jest dobrze serduszko bije jak mi to powiedzial i pokazal to ze szczescia się popłakałam tam kolejna wizyta za tydzien w piatek.
jagoda87
Ja właśnie po wizycie u lekarza i jest dobrze serduszko bije jak mi to powiedzial i pokazal to ze szczescia się popłakałam tam kolejna wizyta za tydzien w piatek.
Super kochana! Bardzo się cieszę [emoji4]
reklama
muza_ton
No @anja93 boje się odstawić wątrobkowych bo zaraz zgaga wraca. A faktycznie odkąd biorę to wapno to odzyskalam swoje paznokcie. Fakt ze dodatkowo pije Muszyne ona ma mega dużo wapnia i magnezu wówczas jak się jej pożądanie opije to biorę mniej w tabletkach. Taki mały lekoman przez Jasia jestem.
Sprzątam w domu. Jeju jak mi się nie chce a jeszcze tak mega duszno ale muszę ogarnąć bo jest tragicznie już. M wykonuje inne prace więc nie chcę mu gitary zawracać. Wczoraj zrobiłam 3,5l soku z malin i dziś też będzie powtórka bo 5kg malin mam.mieć. zawsze robiłam we wrześniu z tych późnych ale w tym roku to raczej nie będzie kiedy a córcia soczek na choroby musi mieć. 9zl/kg także myślę że nie drogo. Słoików mi brakuje już. Zrobiłam przedwczoraj dżem poziomkowy a drugi borowkowo truskawkowy pycha są ale wyszło tylko po 3słoiczki i aż żal jeść :-)
Sprzątam w domu. Jeju jak mi się nie chce a jeszcze tak mega duszno ale muszę ogarnąć bo jest tragicznie już. M wykonuje inne prace więc nie chcę mu gitary zawracać. Wczoraj zrobiłam 3,5l soku z malin i dziś też będzie powtórka bo 5kg malin mam.mieć. zawsze robiłam we wrześniu z tych późnych ale w tym roku to raczej nie będzie kiedy a córcia soczek na choroby musi mieć. 9zl/kg także myślę że nie drogo. Słoików mi brakuje już. Zrobiłam przedwczoraj dżem poziomkowy a drugi borowkowo truskawkowy pycha są ale wyszło tylko po 3słoiczki i aż żal jeść :-)